Wilgenscherm Heidemat Rietmat
 
 

Wilgenscherm Heidemat Rietmat

Tuinafscheiding.nl - Wilgen tuinscherm op rol voor een natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding. Deze tuinschermen zijn goed te combineren met klimplanten.
Rietmatten | Wilgenmatten | Heide, diversen op rol
Tuinafscheiding.nl - Natuurlijke tuinschermen van bijvoorbeeld wilgen of hazelaar en rieten tuinschermen voor een natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding.
Natuurlijke tuinschermen | Riet | Wilgen
Tuinafscheiding.nl - Tuinschermen van bamboe. Goed te combineren met bamboematten op rol of klimplanten. Voor een natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding.
Bamboeschermen
Heideschutting
 
 

Zoekt u een natuurlijke uitstraling in uw tuin, dan bieden natuurlijke tuinschermen zoals wilgenmatten, schutting wilgentenen, boomschorsmatten, rietmatten (rieten tuinafscheiding), heidematten en bamboematten een milieuvriendelijk, duurzaam alternatief voor houten tuinschermen.

Voor deze tuinschermen wordt gebruik gemaakt van natuurlijk restmateriaal. Zonder de extra boskap is dit dan ook een CO2 neutrale manier van erfafscheiden. Natuurschermen zijn verkrijgbaar op rol en als kant en klare panelen. U bevestigt de panelen en de tuinschermen op rol aan tussenpalen. Achter natuurschermen op de rol kunt u gaaspanelen bevestigen als extra versteviging.

De levensduur is afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden ter plaatse. Gemiddeld ligt de levensduur van natuurlijke schermen tussen de 5-8 jaar. Wilgen schermen en Bamboeschermen (vol) zijn hierbij  kwalitatief gezien de meest hoogwaardige producten. Als het tuinscherm beplant wordt zorgt deze beplanting ook voor extra bescherming van de afrastering. Heidematten en fijne Bamboematten zijn zeer geschikt als tijdelijke aankleding van een nog te begroeien schutting.

Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Friar, Jos van Rees, Dekker hout, Woodvision, Hillhout, Tuindeco, Kokosystems