Wilgenscherm Heidemat Rietmat
 
 

Wilgenscherm Heidemat Rietmat

Tuinafscheiding.nl - Wilgen tuinscherm op rol voor een natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding. Deze tuinschermen zijn goed te combineren met klimplanten.
Rietmatten | Wilgenmatten | Heide, diversen op rol
Tuinafscheiding.nl - Natuurlijke tuinschermen van bijvoorbeeld wilgen of hazelaar en rieten tuinschermen voor een natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding.
Natuurlijke tuinschermen | Riet | Wilgen
Tuinafscheiding.nl - Bamboe tuinpalen voor bamboe tuinschermen. Maak uw bamboe tuinafscheiding helemaal in dezelfde stijl met deze tuinpalen.
Bamboepalen
1025
Heideschutting
 
 

Zoekt u een natuurlijke uitstraling in uw tuin, dan bieden natuurlijke tuinschermen zoals wilgenmatten, schutting wilgentenen, boomschorsmatten, rietmatten (rieten tuinafscheiding), heidematten en bamboematten een milieuvriendelijk, duurzaam alternatief voor houten tuinschermen.

Voor deze tuinschermen wordt gebruik gemaakt van natuurlijk restmateriaal. Zonder de extra boskap is dit dan ook een CO2 neutrale manier om uw tuin te voorzien van een natuurlijke schutting. Natuurschermen zoals een wilgenschutting zijn verkrijgbaar op rol en als kant en klare panelen. U bevestigt de panelen en de tuinschermen op rol aan tussenpalen. 

De levensduur is afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden ter plaatse. Gemiddeld ligt de levensduur van natuurlijke schermen tussen de 5-8 jaar. Wilgen schermen en Bamboeschermen zijn hierbij kwalitatief gezien de meest hoogwaardige producten. Als het tuinscherm beplant wordt zorgt deze beplanting ook voor extra bescherming van de afrastering. Heidematten en fijne Bamboematten zijn zeer geschikt als tijdelijke aankleding van een nog te begroeien schutting.

Een Tuinafscheiding van wilgenteen, boomschorsmat, heidemat of bamboe biedt u direct privacy en is zeer eenvoudig te bevestigen aan een bestaande schutting of hekwerk. mocht er nog geen schutting staan en u wilt toch graag heidematten, wilgenteenmatten of andere natuurlijke tuinafscheiding op rol willen plaatsen dan raden wij u aan om eerst een stevige basis van bijvoorbeeld betonstaalmat tegen houten palen te plaatsen. Hier kunt u vervolgens de natuurlijke tuinafscheiding tegen aan maken.

Tuinafscheiding.nl is biedt deze natuurlijke afscheidingen ook aan als balkonscherm. u kunt de natuurlijke tuinafscheidingen op rol die een hoogte hebben van bijvoorbeeld 90 cm hoog ideaal toepassen tegen een balkonhek of balkonscherm om direct privacy te creëren. Naast de natuurlijke wilgenschermen op rol bieden wij ook kunststof balkonschermen aan met een hoogte van 90 of 180 cm. Deze balkonscherm kunststof is verkrijgbaar in de kleuren bamboe, teak, antraciet en grijs en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal in dezelfde kleur.