Tuinafscheidingen / Kokos Tuinscherm
 
 

Kokos Tuinscherm

Tuinafscheiding.nl - Kokowall tuinschermen. Voor een strakke maar toch natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding. Ook als tuinhekken te gebruiken.
Kokowall tuinscherm | 5 cm dik
8995
Tuinafscheiding.nl - Tuinschermen van Kokowall met gaaspanelen. Als afwisseling in uw Kokowall tuinafscheiding of erfafscheiding. Ideaal voor klimplanten.
Kokowall gaaspaneel tuinscherm | Verzinkt
5395
Tuinafscheiding.nl - Kokowall tuinschermen ofwel zichtschermen met kokos voor uw tuinafscheiding. Bijpassende tuindeur verkrijgbaar.
Kokowall XL Zichtscherm | 5 cm dik
13195
Tuinafscheiding.nl - Kokowall tuin schermen met gaaspanelen, ideaal voor klimplanten. Bijpassende tuindeur verkrijgbaar.
Kokowall gaaspaneel XL Zichtscherm | Verzinkt
8595
Tuinafscheiding.nl - Kokohusk tuinschermen met kokos vulling voor een natuurlijke tuinafscheiding of erfafscheiding.
Kokohusk tuinscherm zonder frame | 7 cm dik
11895
Tuinafscheiding.nl - Kokohusk tuinschermen met vulling van kokos. Voorzien van een strak stalen frame, 7cm dik.
Kokohusk tuinscherm met frame | 7 cm dik
16095
Tuinafscheiding.nl - Kokobox schanskorf voor een natuurlijke erfafscheiding. Ook als tuinhek te gebruiken.
Kokohusk KokoBox Schanskorf | 45 cm dik
4250
Tuinafscheiding.nl - Toebehoren voor kokosystems tuinschermen. Om uw kokos tuinafscheiding of tuinhekken netjes af te werken en te bevestigen.
Kokosystems toebehoren
 
 

Een warme, natuurlijke uitstraling en passend in iedere omgeving. Dat zijn de meest typerende kenmerken van een kokos schutting. Door het gebruik van gerecyclede producten is het een milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke keuze. De kokos vezels zullen na verloop van tijd wat lichter van kleur worden door de zon maar behouden hun prachtige uitstraling. Een erfafscheiding gemaakt van kokos is verkrijgbaar in 3 varianten: Kokowall, Kokohusk en Kokobox.

Kokowall is een begroeibaar tuinscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Kokowall bestaat uit een frame van verzinkte stalen U-profielen welke is opgevuld met een dubbele rij met kokosvezel omwikkelde kunststofbuizen. Dit natuurlijke tuin scherm is zeer geschikt voor het laten begroeien met klimplanten. U kunt de tuinschermen plaatsen tussen zowel de speciale Kokowall palen als hardhouten palen.

Kokohusk bestaat uit een gaastrellis constructie met hardhouten (bankirai) palen waarbij de tussenruimte gevuld is met kokosbasten. Tevens leveren wij speciale Kokohusk palen. Ook deze erfafscheiding is zeer geschikt voor klimplanten.

Een KokoBox bestaat uit een gaaskorf gevuld met duurzame buitenbasten van de kokosnoot, welke rondom volledig gesloten is. Met Kokobox schanskorfblokken kunnen  o.a. borders, decoratieve erfafscheidingen en fraaie pilaren worden gecreëerd.