Tuinhekken
 
 

Tuinhekken

Tuinafscheiding.nl - Geïmpregneerde tuinhekken recht. Vaak met bijpassende tuinpoort verkrijgbaar. Voor een degelijke tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinhekken Geïmpregneerd
Tuinafscheiding.nl - Hardhouten tuinhekken recht. Voor een degelijke tuinafscheiding of erfafscheiding. Vaak met bijpassende tuinpoort verkrijgbaar.
Tuinhekken Hardhout
Tuinafscheiding.nl - Design tuinhek met composiet planken. Met deze tuinhekken maakt u een strakke tuinafscheiding of erfafscheiding. Ook tuinpoort verkrijgbaar.
Tuinhekken Composiet
Tuinafscheiding.nl - Geïmpregneerde tuinpoort voor uw tuinhek. Diverse soorten om te combineren met geïmpregneerde tuinhekken als tuinafscheiding.
Tuinpoort tuinhek Geïmpregneerd
Tuinafscheiding.nl - Hardhouten tuinpoort. Diverse soorten om te combineren met hardhouten tuinhekken voor een mooie tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinpoort tuinhek Hardhout
Tuinafscheiding.nl - Tuinpoort voor composiet tuinhekken met composiet planken en aluminum kader. Voor een strak tuinhek in als tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinpoort tuinhek Composiet
 
 

Tuinhekken zijn een goede afsluiting voor tuinen en grasvelden. Dankzij het open karakter van de tuinafscheiding, oogt deze afrastering vriendelijk, maar is tegelijkertijd zeer doeltreffend. Diverse uitvoeringen qua tuinhek zijn mogelijk: geïmpregneerd tuinhek, hardhouten tuinhek (bankirai/eiken/rotan) en composiet tuinhek (hkc/hpc/wpc) behoren tot de opties.

Binnen deze 3 uitvoeringen kunt u weer kiezen uit een breed assortiment stijlen in hekwerk. Dit varieert van een robuust elementhek tot een meer klassiek golfhek, schaarhek, stakethek, tooghek, structuurhek of tuinhek met trellis.

Ons design tuinhek composiet is het meest onderhoudsvriendelijke tuinhekje. Dit rechte tuinhek is zeer duurzaam, water en vochtbestendig en onderhoudsvrij. Samen met de aluminium tuinhekpalen vormt dit sierhek een prachtige aanvulling in uw tuin.

Voor een optimaal effect, combineert u het gekozen hekwerk met een bijpassende tuinhekpoort van tuinafscheiding.nl. Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Dekker hout, Elephant en Carpentier