Tuinschermen
 
 

Tuinschermen

Tuinafscheiding.nl - Rechte tuinschermen geïmpregneerd duiven. Ook verkrijgbaar als toogscherm. Voor een degelijke tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinschermen naaldhout recht
Tuinafscheiding.nl - Tuinschermen van hardhout en andere soorten tuinhout of composiet planken voor het maken van een solide tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinschermen hardhout recht
Tuinafscheiding.nl - Dichte tuinschermen met antraciet composiet planken en een alumium kader. Voor een strakke tuinafscheiding of erfafscheiding.
tuinschermen composiet recht
Tuinafscheiding.nl - Geïmpregneerde tuinschermen met toog. Bijpassende tuindeuren verkrijgbaar. Voor een degelijke erfafscheiding of tuinafscheiding.
Tuinschermen met toog geïmpregneerd
Tuinafscheiding.nl - Hardhoutentuinschermen met toog. Bijpassende tuindeuren verkrijgbaar. Voor een degelijke erfafscheiding of tuinafscheiding.
Tuinschermen met toog hardhout
Tuinschermen Kokos
Tuinafscheiding.nl - Gaaspanelen om toe te passen als tuinschermen of tuinhekken in uw tuinafscheiding of erfafscheiding. Ideaal voor klimplanten.
Tuinschermen | Gaaspaneel | Betongaas | Tuingaas
Tuinafscheiding.nl - Gaaspanelen in geïmpregneerde omlijsting. Toepasbaar als tuinschermen of tuinhekken in uw tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinschermen | Gaaspaneel | Houten kader
Tuinafscheiding.nl - Gaaspanelen in hardhouten kader om toe te passen als tuinschermen of tuinhekken in uw erfafscheiding of tuinafscheiding.
Tuinschermen | Gaaspaneel | Hardhouten kader
Tuinafscheiding.nl - Trellisscherm geïmpregneerd. Deze tuinschermen zijn ideaal voor klimplanten of als mooie afwisseling in uw erfafscheiding of tuinafscheiding.
Tuinschermen Trellis geimpregneerd
Tuinafscheiding.nl - Trellisscherm van hardhout. Deze tuinschermen zijn ideaal voor klimplanten of als mooie afwisseling in uw erfafscheiding of tuinafscheiding.
Tuinschermen Trellis hardhout
Tuinafscheiding.nl - Waaierscherm van geïmpregneerd tuinhout. Toe te passen als tuinschermen of als tuinhekken in uw tuinafscheiding of erfafscheiding.
Tuinschermen Waaier
Tuinafscheiding.nl - Passtukken voor bij geïmpregneerde tuinschermen. Maak uw tuinafscheiding of erfafscheiding compleet.
Tuinschermen & Passtukken voor afbouw
 
 

De tuinschermen van tuinafscheiding.nl zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Dit varieert van geïmpregneerde of hardhouten rechtschermen en toogschermen, composiet schermen, wicker gevlochten schermen, gaaspanelen met en zonder kader, trellisschermen, waaierschermen en afbouwschermen.

Elke type erfafscheiding heeft zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden. Voor elke tuin is er dan ook een geschikt type schutting te vinden. Daarnaast vind u bij elke productgroep enkele bijbehorende toebehoren en onderhoudsproducten die u kunt gebruiken bij het plaatsen van de schuttingdelen.