• Professioneel advies
 • Grote voorraad
 • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Betowood Douglas hout beton schutting

Betowood hout beton schutting incl. plaatsen

Een Betowood hout beton schutting met mooie Douglashouten planken. Dit Douglas tuinscherm leveren wij als bouwpakket en kunt u zelf opbouwen tot één scherm. Hiervoor heeft u ook Betowood betonpalen nodig.

Het pakket bestaat uit:

 • 11 dubbelzijdige Douglas rabatplanken van 2,8 x 19,5 x 224 cm
 • afdekkap 4,5 x 7,0 x 220 cm

De Douglashouten Betowood tuinschermen zijn zowel geïmpregneerd als blank te bestellen. Tuinafscheiding.nl raadt u aan om blank Douglas zelf te beitsen. Dit verlengt de levensduur van uw Betowood schutting.

Betowood blank Douglas hout Betowood geïmpregneerd douglas hout
Betonschutting Betowood, blank douglas hout Betonschutting Betowood, geïmpregneerd douglas hout


Betonpalen en onderplaat
U kunt de speciale Betowood betonpalen en onderplaat los bij ons bestellen:

 • Betowood betonpaal: 11,5 x 11,5 x 277 cm.
  De sleuf in de Betowood betonpalen is 29 mm breed. Hierin kan precies de Douglas rabatplank worden geschoven. Aan de onderzijde van de paal is de sleuf breder gemaakt, zodat hier precies de speciale Betowood betonnen onderplaat in past, de breedte van de onderplaat is 40 mm.

  Op deze manier zitten de dubbelzijdige rabatplanken mooi strak tussen de tuinpalen. De Betowood palen zijn voorzien van een nieuwe unieke coating waardoor de kleurvastheid langer gegarandeerd wordt (tot wel 5 jaar). Deze coating wordt alleen op de Betowood betonpalen en betonnen onderplaten toegepast.

 • Speciale betonnen onderplaat. Deze onder betonplaat is speciaal geschikt voor het Betowood hout beton systeem en is voorzien van een unieke coating. De kleurvastheid van de Betowood hout beton schutting kan hierdoor worden gegarandeerd tot wel 5 jaar.
  In combinatie met het Betowood tuinscherm en de Betowood betonpalen heeft u een duurzaam schuttingsysteem dat naadloos in elkaar past.

 
U kunt uw keuze(s) invullen in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier, wij zullen dit dan in uw offerte verwerken.