• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Betowood Vurenhout hout beton schutting

Betowood hout beton schutting incl. plaatsen

Een Betowood hout beton schutting van mooi vurenhout. Dit tuinscherm leveren wij als bouwpakket en kunt u zelf opbouwen tot één scherm. Hiervoor heeft u ook Betowood betonpalen nodig.

Het pakket bestaat uit:

  • 14 dubbelzijdige rabatplanken van 2,8 x 14,5 x 224 cm
  • 1 afdekkap 4,5 x 7,0 x 220 cm

De vurenhouten Betowood tuinschermen kunt u zowel in geïmpregneerd als blank hout bestellen. Tuinafscheiding.nl raadt u aan om blank vuren zelf te beitsen. Dit verlengt de levensduur van uw Betowood hout beton schutting.

 

Betowood blank Betowood geïmpregneerd
Betonschutting Betowood, blank vuren Betonschutting Betowood, geïmpregneerd vuren

 
Betonpalen en onderplaat
U kunt de speciale Betowood betonpalen en onderplaat los bestellen:

  • Betowood betonpaal: 11,5 x 11,5 x 277 cm.
    De sleuf in de Betowood betonpalen is 29 mm breed. Hierin kan precies de houten rabatplank worden geschoven. Aan de onderzijde is de sleuf breder gemaakt, zodat hier precies de speciale Betowood betonnen onderplaat in past, de breedte van de onderplaat is 40 mm.

    Op deze manier zitten de dubbelzijdige rabatplanken mooi strak tussen de tuinpalen.De Betowood palen zijn voorzien van een nieuwe unieke coating waardoor de kleurvastheid langer gegarandeerd wordt (tot wel 5 jaar). Deze coating wordt alleen op de Betowood betonpalen en betonnen onderplaten toegepast.

  • Speciale betonnen onderplaat. Deze onder betonplaat is speciaal geschikt voor het Betowood hout beton systeem en is voorzien van een unieke coating. De kleurvastheid van de Betowood hout beton schutting kan hierdoor worden gegarandeerd tot wel 5 jaar. In combinatie met het Betowood tuinscherm en de Betowood betonpalen heeft u een duurzaam schuttingsysteem dat naadloos in elkaar past.


U kunt uw keuze(s) invullen in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier, wij zullen dit dan in uw offerte verwerken.