• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Accessoires voor Douglas houtbouw

Gaat u zelf aan de slag met Douglas hout dan zijn er nog tal van artikelen die u daarbij kunnen helpen. Hieronder vindt u alle materialen voor het verwerken en bewerken van Douglas hout. Heeft u vragen over bevestigingsmaterialen of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Bouwmaterialen

Als u een overkapping of schuur gaat bouwen met Douglas hout, dan hebben wij ook alle andere benodigde materialen die u vindt onder de categorie houtbouw. Onder meer om de binnenkant af te werken met plaatmateriaal en isolatiemateriaal om de kou buiten te houden. En wat dacht u van de bedekking van uw dak met EPDM dakbedekking, dakpanplaten of golfplaten? Om het helemaal af te maken, vindt u ook daktrim en kraal voor EPDM dakbedekking in ons assortiment. Daarnaast is er ook een zinken dakgoot en kunstof dakgoot verkrijgbaar voor de hemelwaterafvoer. Wilt u extra sfeer creëren in uw tuin, dan is de In-lite ledverlichting een mooie aanvulling op uw overkapping of schuur.

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U vindt hier de juiste schroeven en bolkop-spijkers, maar ook verf en olie om de duurzaamheid van het hout te verlengen. Daarnaast hebben wij voor u ook de juiste betonpoeren om Douglas palen stevig neer te zetten en bovendien boven de grond, zodat het hout hier niet mee in contact komt, u leest hier ook meer over in ons blog over betonpoeren plaatsen. En om een tuinafscheiding af te maken, hebben wij voor u een mooie Douglas afdeklat.

Op Tuinafscheiding.nl vindt u een compleet aanbod van materialen voor Douglas houtbouw.

Douglas palen
Douglas regels
Douglas balken
Douglas planken
Zweeds rabat Douglas

Douglas rabatdelen
Douglas schaaldelen
Douglas vellingdelen
Douglas terrasplanken
Douglas tuinschermen
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting

Lees ook onze blogs over Douglas hout behandelen en een veranda bouwen.