• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Douglas houten planken

Ook voor Douglas planken bent u bij Tuinafscheiding.nl aan het juiste adres. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk blanke Douglas planken, geïmpregneerde Douglas planken en zwarte Douglas planken. Heeft u een andere kleur in gedachten? Dat kan ook, wij leveren namelijk op aanvraag de Douglas plank in iedere gewenste RAL-kleur. Neem hiervoor contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

28 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kantrechte Douglas planken

De Douglas plank die u bij ons kunt kopen heeft rechte kanten en een afmeting van 2x15 cm, 2x20 cm, 2,5x30 cm of 3x20 cm.  Wij hebben deze planken in lengtes van 300 cm, 400 cm en 500 cm.

Bandgezaagde Douglas planken

Onze planken zijn bandgezaagd waardoor ze licht ruw zijn en een robuuste uitstraling hebben. Om de planken te bevestigen kunt u onder meer Douglas palen gebruiken of Douglas regels als u de planken gebruikt voor het betimmeren van een tuinafscheiding.

Naast de Douglas planken hebben wij ook Douglas rabatdelen en Douglas schaaldelen die heel geschikt zijn om een mooie robuuste tuinafscheiding te maken. Houdt u van een landelijke stijl, kies dan voor Zweedse rabatdelen oftewel potdekselplanken. In ons blog Zweeds rabat bevestigen leest u meer over hoe u een schutting maakt met Zweedse rabatdelen.
Om een gladde schutting te maken van Douglas hout kunt u bij ons ook Douglas schuttingplanken krijgen.

Ons volledige assortiment producten van Douglas hout:

Douglas palen
Douglas regels
Douglas balken
Zweeds rabat Douglas

Douglas rabatdelen
Schaaldelen
Douglas vellingdelen
Douglas terrasplanken
Douglas tuinschermen
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting
Accessoires voor Douglas houtbouw

Zelf aan de slag met een overkapping? Lees ons handige stappenplan Douglas overkapping maken en ons blog over een veranda bouwen.

Lees ook meer over Douglas hout behandelen.