• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Douglas houten rabatdelen

Met onze Douglas rabatdelen en Douglas sponningplanken kunt u zelf de stijl van uw tuinafscheiding of wand bepalen. De verschillende profielen geven net een andere uitstraling. Zo kunt u kiezen voor de Zweedse Douglas rabatdelen die elkaar overlappen of halfhouts Douglas rabatdelen die meer in elkaar vallen en verticaal geplaatst zorgen voor een strakkere afwerking. Daarnaast hebben wij ook blokhutprofiel, wat u gemakkelijk kunt combineren met sleufpalen om een mooie strakke wand te maken.

Heeft u vragen over een bepaalde afmeting of de toepassing van Douglas rabatdelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.


22 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Douglas rabatdelen halfhouts

De Douglas rabatdelen met halfhouts-profiel zijn erg geschikt voor het maken van een stevige maar toch strakke wand of eventueel tuinafscheiding. De planken hebben een overlap van ongeveer 2 cm en een werkende breedte van 17 cm, dat is de breedte van de plank nadat deze verwerkt is in een wand. Een tip: als u halfhouts rabatplanken verticaal plaatst krijgt u ook een prachtige schutting of binnenwand.

Kleuren Douglas rabatdelen

Wat betreft de kleur zijn er verschillende keuzes bij zowel de halfhouts rabatdelen als het Zweedse rabat profiel. U kunt kiezen uit Douglas rabatdelen van blank of geïmpregneerd hout. Maar ook Douglas rabatdelen in zwart, antraciet, grijs en wit zijn mogelijk. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van de wand of tuinafscheiding die u gaat maken.

Douglas rabatdelen met blokhutprofiel

Het blokhutprofiel zorgt ervoor dat de Douglas rabatdelen mooi op elkaar aansluiten wat zorgt voor een strakke en geheel dichte wand. U kunt deze Douglas rabatdelen combineren met betonnen sleufpalen of Douglas sleufpalen. De planken schuift u in de sleuven en zo zet u gemakkelijk een mooie strakke wand of tuinafscheiding neer.

De afmeting van de Douglas rabatdelen met blokhutprofiel zijn 2,8 cm x 19,5 cm met een werkende hoogte van 18 cm, dit is het deel van de planken dat u ziet als de planken in elkaar geschoven zijn.


Bekijk ook onze andere producten van Douglas hout:


Douglas palen
Douglas regels
Douglas balken
Douglas planken
Zweeds rabat Douglas

Schaaldelen
Douglas vellingdelen
Douglas terrasplanken
Douglas tuinschermen
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting
Accessoires voor Douglas houtbouw

Lees ook ons blogs over:

Douglas hout behandelen 

Zweeds rabat bevestigen

Veranda bouwen