• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Douglas houten rabatschutting

Tuinafscheiding.nl is specialist op het gebied van tuinafscheidingen, dus u vindt bij ons natuurlijk ook een rabatschutting  van Douglas hout. Alle materialen voor de Douglas rabatschutting zijn verkrijgbaar in blank Douglas hout en geïmpregneerd Douglas hout. De Douglas palen met sponning waar u de planken in kunt schuiven en speciale afdekregels om het geheel helemaal af te maken.

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Plaatsen van uw Douglas rabatschutting

Bij het plaatsen van een Douglas rabatschutting adviseren wij u blanke Douglas palen deels te behandelen met bielzenzwart. Hiermee voorkomt u dat het hout snel gaat rotten, omdat het in contact komt met de grond. Van het gedeelte van de paal dat in de grond komt te staan, moet u in dit geval 10 tot 15 centimeter insmeren, zodat de paal vanaf dat punt naar beneden geheel bedekt en dus beschermd is. Een rabatschutting van blank Douglas hout gaat gemiddeld minimaal 10 jaar mee. Een Douglas rabatschutting van geïmpregneerd Douglas hout is duurzamer en gaat daarom ongeveer 5 tot 10 jaar langer mee.

Kant en klare Douglas tuinafscheiding

Naast een Douglas rabatschutting kunt u ook kiezen voor Douglas tuinschermen. Deze kant en klare schermen kunnen geplaatst worden tussen Douglas palen of palen van ander tuinhout.  

Tuinafscheidng.nl levert de rabatschutting in de volgende verschillende uitvoeringen:

Douglas blank rabatschutting
Douglas geïmpregneerd rabatschutting
Grenen geïmpregneerd rabatschutting
Hardhout rabatschutting
Composiet rabatschutting
Composiet aluminium rabatschutting