• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Douglas houten vellingdelen

Om uw houtconstructie af te werken met dakbeschot kunt u op Tuinafscheiding.nl ook terecht voor Douglas vellingdelen, ook wel v delen genoemd. Onze Douglas vellingdelen zijn heel geschikt als dakbeschot voor constructies van Douglas hout. De vellingdelen zijn ook heel geschikt om het plafond van bijvoorbeeld een overkapping dicht te maken. 

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Dougals vellingdelen of Underlayment platen

Naast vellingdelen kunt u voor het afwerken van een plafond of wand ook Underlayment plaatmateriaal gebruiken. Het verschil met Douglas vellingdelen is de uitstraling. Vellingdelen van blank Douglas hout hebben de kenmerkende mooie warme kleur van Douglas hout. De Douglas vellingdelen van geïmpregneerd hout zijn donkerder van kleur. Underlayment plaatmateriaal heeft een lichte bleke kleur.

Bevestiging vellingdelen en Underlayment

De Douglas vellingdelen of Underlayment platen worden op de balkenlaag aangebracht van een dakconstructie. U kunt op Tuinafscheiding.nl ook terecht voor Douglas balken om een stevige dakconstructie te maken om de Douglas vellingdelen op vast te maken.

Om het dak van uw schuur of overkapping helemaal af te maken, kunt u naast vellingdelen ook dakshingles bij ons krijgen. Hiermee dekt u het dak netjes af.

Op Tuinafscheiding.nl vindt u een ruim assortiment aan producten van Douglas hout. Zo kunt u zelf de gewenste houtconstructie bouwen van degelijk Douglas hout. Een overzicht van alle producten:

Douglas palen
Douglas regels
Douglas balken
Douglas planken
Zweeds rabat Douglas

Douglas rabatdelen
Schaaldelen
Douglas terrasplanken
Douglas tuinschermen
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting
Accessoires voor Douglas houtbouw

Zelf aan de slag met Douglas hout? Bekijk dan eens ons handige stappenplan Douglas overkapping maken en veranda bouwen.

Lees ook ons blog over Douglas hout behandelen.