• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Douglas houten zuil

Zoekt u een origineel zitje voor in de tuin? Of een originele bijzettafel voor binnen? Onze houten kubus van Douglas hout kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. De houten zuil kan namelijk ook prima gebruikt worden als planttafel. Of zet er binnen meerdere bij elkaar als trendy salontafel.

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De houten kubus heeft een pure en natuurlijke uitstraling en Douglas hout staat bekend om de mooie zachte roze-achtige kleur. Dat maakt dat veel mensen de houten kubus blank laten, wat de robuustheid van het materiaal benadrukt.
Binnen is deze houten kubus een mooie natuurlijke aanvulling op uw interieur, bijvoorbeeld als houten zuil om een plant op te zetten. Behalve een plant kunt u er ook een lamp op zetten of een aantal kubussen bij elkaar zetten als moderne salontafel. Kortom: eindeloos veel mogelijkheden.

Houten kubus buiten

De houten kubus kan ook goed buiten gebruikt worden. Ook hier kan het als houten zuil gebruikt worden om bijvoorbeeld een plant op te zetten. Heeft u een mooi tuinbeeld, dan is de houten zuil ook heel geschikt als sokkel. Houdt u van robuust meubilair buiten, dan past een houten kubus van Douglas hout helemaal in deze stijl!

De Douglas houten kubus zal wel van kleur veranderen wanneer deze buiten neergezet wordt. Onder een overkapping gebeurt dit minder snel, maar in de buitenlucht gaat het hout vergrijzen. Veel mensen houden van deze natuurlijke uitstraling, maar als u liever de originele kleur wilt behouden, dan kunt u de houten kubus behandelen met Bankirai-olie (hardhout olie).

Als het hout al wat vergrijst is, dan kunt u de houten zuil ook eerst behandelen met speciale ontgrijzer en vervolgens insmeren met de Bankirai-olie.

Wij hebben ook een ruim assortiment van andere producten van Douglas hout. Heeft u vragen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies!

Lees ook ons blog over Douglas hout behandelen.