• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Zweeds rabat Douglas hout

Zweeds rabat van Douglas hout wordt ook wel Ijsselrabat of bevelsiding genoemd, maar ook Potdeksel planken is een term waarmee vaak Zweeds rabat bedoeld wordt. De planken van Zweeds rabat vallen deels over elkaar heen, vandaar het woord Potdeksel plank. Zweeds rabat zwart is een populair product vanwege de bijzondere uitstraling. U kunt bij Tuinafscheiding.nl ook Zweeds rabat in lichtgrijs, antraciet en wit krijgen.

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U kunt Zweeds rabat gebruiken om een tuinafscheiding te maken, maar het is ook heel geschikt voor de wand van bijvoorbeeld een kapschuur of andere Douglas overkapping. Aan de buitenkant vallen de planken over elkaar heen, maar aan de binnenkant is de wand glad. Hierdoor heeft u het voordeel dat het er mooi uitziet aan de buitenkant, maar de wand ook aan de binnenkant praktisch te gebruiken is om bijvoorbeeld iets op te hangen. Veel mensen kiezen voor Zweeds rabat zwart, maar ook blank Zweeds rabat is populair. 

Wilt u zelf aan de slag? Bekijk dan eens ons stappenplan Douglas overkapping maken of veranda bouwen en zie wat de mogelijkheden zijn.

Zweeds rabat zwart en andere kleuren

Naast het Zweeds rabat zwart heeft Tuinafscheiding.nl ook andere kleuren, namelijk:
Zweeds rabat antraciet
Zweeds rabat lichtgrijs
Zweeds rabat wit

Bij grotere aantallen kunnen wij de Zweedse rabatplanken bovendien in iedere gewenste RAL kleur leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

Naast Zweeds rabat zwart en andere kleuren zijn de planken ook in gewoon blank en geïmpregneerd Douglas hout verkrijgbaar. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw tuinafscheiding of schuur van Zweeds rabat.

Afmetingen Zweeds rabat

De planken kunt u bij ons in diverse lengtes bestellen. De dikte verloopt van 1,1 cm naar 2,3 cm. De hoogte van de plank is 19,5 cm met als werkende hoogte 17 cm, omdat de planken deels over elkaar heen vallen.

Kwaliteit Zweeds rabat

Het Zweedse rabat van Douglas hout is van hoge kwaliteit. Na het zagen is het kunstmatig gedroogd. Voordeel van deze plank is dat deze bijna niet meer kromtrekt. Mocht de Zweedse rabat plank een klein beetje ‘gecupt’ zijn, dan kunt u dit bij het bevestigen van de plank eenvoudig in model drukken.

Naast Zweeds rabat oftewel Ijsselrabat of bevelsiding hebben wij ook andere producten van Douglas hout:

Douglas palen
Douglas regels
Douglas balken
Douglas planken
Douglas rabatdelen
Schaaldelen
Douglas vellingdelen
Douglas terrasplanken
Douglas tuinschermen
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting
Accessoires voor Douglas houtbouw

Lees ook ons blog over Douglas hout behandelen en Zweeds rabat bevestigen.