• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Betafence Bekafor paneelsysteem

Voor een sterke en degelijke tuinafscheiding is het Betafence bekaert paneelsysteem de juiste keuze. De geplastificeerde staaldraden zijn zeer stevig. Door de maaswijdte zorgen de panelen van Betafence ook voor een hek met open uitstraling. De klassieke stijl past bij elke tuin en beschermt uw tuin perfect. 

14 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wilt u de stevigheid van een Betafence hekwerk, maar ook privacy in uw tuin? Dan is er speciaal voor het Betafence paneelsysteem het Collfort hout paneel. Dit zijn houten latten die u in de panelen van het Bekafor Classic systeem kunt bevestigen. Hierdoor heeft u een zeer degelijk tuinafscheiding, maar ook de natuurlijke uitstraling van hout waarmee u bovendien direct privacy creëert in uw tuin.


Naast het Bekafor Classic systeem van Betafence, vindt u bij ons ook het Zenturo gaas. Het bijzondere aan dit systeem is dat u losse decoratieve strips kunt gebruiken om zelf de uitstraling van uw tuinafscheiding te bepalen. U kiest dus voor een degelijk hekwerk van Betafence met een bijzonder design dat u zelf kunt vormgeven.
Bekijk alle mogelijkheden van het Zenturo paneelsysteem.