• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Kastanje hekwerk

Met een hekwerk van kastanje krijgt uw tuinafscheiding een rustieke uitstraling. U kunt gaan voor een laag kastanje hekwerk dat ook wel schapenhek wordt genoemd. Maar wij hebben ook een mooi kastanjehek vlechtscherm in ons assortiment, dat verkrijgbaar is in diverse hoogtes.

Laag kastanje hekwerk open

Als u graag een erfgrens met een vriendelijke uitstraling langs uw tuin wilt, dan is een laag hekwerk van kastanje erg geschikt. Dit hekwerk wordt ook wel schapenhek genoemd. Een tuinafscheiding met een mooie open structuur van kastanje palen met daartussen een opening van een aantal centimeter. U kunt bij dit kastanje hekwerk kiezen voor diverse uitvoeringen, zoals Engels kastanje hekwerk met 4 tot 5 centimeter opening, Engels kastanje hekwerk met 8 tot 9 centimeter opening of Frans kastanje hekwerk met 4 tot 5 centimeter opening tussen de palen.

Laag kastanje hekwerk vlechtscherm

Wilt u wel de rustieke uitstraling van kastanjehout, maar liever met een dichtere structuur? Dan is een kastanje vlechtscherm een goede keuze. Het scherm is gemaakt van horizontaal gevlochten kastanjestroken, waardoor de structuur dichter is dan die van het kastanje schapenhek. Door het vlechtwerk geeft de tuinafscheiding een vriendelijke uitstraling. Het vlechtscherm van kastanje is verkrijgbaar in hoogtes vanaf 100 centimeter.

Hoog kastanje hekwerk

Bent u op zoek naar een hoge tuinafscheiding met een natuurlijke en rustieke uitstraling, ook dan is het kastanje hekwerk vlechtscherm een goede optie. Dit scherm is namelijk ook verkrijgbaar in de hoogte van 180 centimeter. De gevlochten structuur maakt het scherm niet helemaal dicht, maar geeft wel direct meer privacy dan het kastanje schapenhek.

 Heeft u vragen over kastanje hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Betafence, Elephant en Carpentier