• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Kastanje hekwerk

Met een hekwerk van kastanje krijgt uw tuinafscheiding een rustieke uitstraling. U kunt gaan voor een laag kastanje hekwerk dat ook wel schapenhek wordt genoemd. Maar wij hebben ook een mooi kastanjehek vlechtscherm in ons assortiment, dat verkrijgbaar is in diverse hoogtes.

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Laag kastanje hekwerk open

Als u graag een erfgrens met een vriendelijke uitstraling langs uw tuin wilt, dan is een laag hekwerk van kastanje erg geschikt. Dit hekwerk wordt ook wel schapenhek genoemd. Een tuinafscheiding met een mooie open structuur van kastanje latten met daartussen een opening van een aantal centimeter. U kunt bij dit kastanje hekwerk kiezen voor diverse uitvoeringen, zoals Engels kastanje hekwerk met 4 tot 5 centimeter latafstand, Engels kastanje hekwerk met 8 tot 9 centimeter latafstand of Frans kastanje hekwerk met 4 tot 5 centimeter afstand tussen de latten.

Lees ook ons blog over het plaatsen van een schapenhek.

Laag kastanje hekwerk vlechtscherm

Wilt u wel de rustieke uitstraling van kastanjehout, maar liever met een dichtere structuur? Dan is een kastanje vlechtscherm een goede keuze. Het scherm is gemaakt van horizontaal gevlochten kastanjestroken, waardoor de structuur dichter is dan die van het kastanje schapenhek. Door het vlechtwerk geeft de tuinafscheiding een vriendelijke uitstraling. Het vlechtscherm van kastanje is verkrijgbaar in hoogtes vanaf 100 centimeter.

Hoog kastanje hekwerk

Bent u op zoek naar een hoge tuinafscheiding met een natuurlijke en rustieke uitstraling, ook dan is het kastanje hekwerk vlechtscherm een goede optie. Dit scherm is namelijk ook verkrijgbaar in de hoogte van 180 centimeter. De gevlochten structuur maakt het scherm niet helemaal dicht, maar geeft wel direct meer privacy dan het kastanje schapenhek.

 Heeft u vragen over kastanje hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!