• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Tuingaas Betafence

Bekaert Betafence tuingaas is van hoge kwaliteit en kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als tuinafscheiding. Het voordeel van tuingaas is dat het een stevige afscheiding vormt, maar met een open uitstraling omdat het gaas is. Maar het tuingaas kunt u ook aan een muur bevestigen zodat er een klimplant tegenop kan groeien.

Wat uw doel ook is met tuingaas, hieronder vindt u een uitgebreid assortiment in verschillende maten en kleuren. Wilt u wel tuingaas, maar dan sneller te monteren dan los gaas? Bekijk dan eens onze Betafence Bekafor paneelsystemen.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Soorten tuingaas

Bij tuingaas denkt u misschien meteen aan groen gaas, maar tuingaas is ook vaak in verzinkt of zwart verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij in ons assortiment verschillende afmetingen. 

Op Tuinafscheiding.nl vindt u een ruim assortiment Bekaert Betafence tuingaas. Dit merk staat voor tuingaas van hoge kwaliteit. U kunt kiezen voor groen gaas of zwart gaas en verschillende hoogtes. Daarnaast hebben wij tuingaas in diverse soorten, waarbij de ene soort steviger is dan de andere. Voor een reguliere afrastering om uw tuin is bijvoorbeeld Topfence light tuingaas een prima keuze. Wilt u liever een steviger soort gaas, dan raden we u Pantanet Protect aan.

Stevigheid tuingaas

Betafence heeft een stevigheidsindex om aan te geven hoe stevig de verschillende soorten tuingaas zijn:

Pantanet Garden - Stevigheidsindex 60
Pantanet Family - Stevigheidsindex 100
Pantanet Protect – Stevigheidsindex 120

Afrastering met tuingaas plaatsen

Het gaas zit op een rol van 10 of 25 meter en u kunt bij ons uiteraard ook alle bevestigingsmaterialen direct bestellen. U heeft dan in één keer alles in huis en kunt direct aan de slag met het plaatsen van uw tuingaas.

Kippengaas en schapengaas

Naast tuingaas van Betafence voor een afrastering, hebben wij ook andere soorten tuingaas. Bijvoorbeeld Volièregaas in groen en verzinkte kleur. Heeft u kippen dan is ons zeskantgaas oftewel kippengaas heel geschikt. Dit speciale tuingaas heeft een hele smalle maaswijdte waardoor het een goede bescherming is voor uw kippen. 

Heeft u schapen, dan kunt u bij ons ook terecht voor schapengaas. Dit is zwaar verzinkt tuingaas wat extra stevig is en ervoor zorgt dat de schapen niet weglopen.