• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Tuinhek hardhout

Kiest u voor een hardhouten tuinhek, dan kiest u voor duurzaamheid. Hardhout is namelijk goed bestand tegen weersinvloeden waardoor uw tuinhek lang meegaat. De kleur van het hout zal in de loop van de tijd veranderen naar zilvergrijs, wat kenmerkend is voor hardhout. U kunt er ook voor kiezen om een hardhouten tuinhek te behandelen met bankirai-olie. Dit zorgt ervoor dat het hout de warme, rode kleur behoudt.

U vindt op Tuinafscheiding.nl een divers assortiment tuinhekken van hardhout. Zoals een robuust recht hek, maar ook een tuinhek met toogvorm wat een meer romantische uitstraling heeft. Kortom: voor iedere tuin is er een geschikt hekwerk en bijpassende tuinhekpoort te vinden.

13 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Naast hardhouten tuinhekken vindt u op onze website ook tuinhekken van andere materialen. Bijvoorbeeld van geïmpregneerd hout, in verschillende stijlen. Maar ook composiet tuinhekken zijn onderdeel van ons ruime assortiment. Dit materiaal is een combinatie van hout- en kunststofvezel, waardoor het nagenoeg geen onderhoud nodig heeft en bovendien zeer duurzaam is. Bij elk soort tuinhek is bovendien een mooie tuinhek poort te bestellen, u vindt alle mogelijkheden onder de categorie Tuinhek.

Tuinhek geimpregneerd hout
Tuinhek composiet 


Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Dekker hout, Elephant en Carpentier