• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Betonpalen

Voor de bevestiging van een hout beton schutting kunt u gebruikmaken van onder betonplaten en betonpalen. Door de combinatie van een onder betonplaat en betonpalen komt de schutting ruim boven de grond te staan. Hiermee voorkomt u contact met de grond, waardoor het hout niet gaat rotten.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wij leveren de betonpalen met een diamantkop in de kleuren grijs en antraciet. In principe kunt u alle tuinschermen van 180 x 180 centimeter hoog hiermee plaatsen. De betonpalen hebben een een gladde structuur. 

Betonpalen kunnen na verloop van tijd wat verkleuren en worden dan wat lichter. Dit komt omdat de kleurstoffen als het ware uit het beton wegtrekken. Om de betonpalen op kleur te houden kunt u deze behandelen met een betoncoating. Deze coating is verkrijgbaar in losse flessen en kunt u eenvoudig aanbrengen met een kwast.

Hout beton schutting met motiefplaten

Gaat u een hout beton schutting plaatsen met zogenaamde motiefplaten? Dan heeft u andere betonpalen nodig, omdat het tuinscherm in dat geval ook korter is. U vindt de juiste palen in de categorie Hout-, Steen- & Rotsmotief.

Lees ook ons blog over betonpalen van een schutting plaatsen.