• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Betonpalen

Voor de bevestiging van een hout beton schutting kunt u gebruikmaken van onder betonplaten en betonpalen. Door de combinatie van een onder betonplaat en betonpalen komt de schutting ruim boven de grond te staan. Hiermee voorkomt u contact met de grond, waardoor het hout niet gaat rotten.

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wij leveren de betonpalen met en zonder sleuf en in de kleuren grijs, antraciet en bruin. In principe kunt u alle tuinschermen van 180 x 180 centimeter hoog hiermee plaatsen. Wij verkopen betonpalen met een gladde of semi-gladde structuur. Naast het feit dat de structuur anders is hebben de semi-gladde betonpalen een half ronde kop. De betonpalen met een gladde structuur hebben een diamantkop.

De betonpalen van antraciet verkleuren wel na verloop van tijd en worden dan wat lichter. Dit komt omdat de kleurstoffen als het ware uit het beton wegtrekken. Om de betonpalen langere tijd antraciet te houden is het noodzakelijk om de betonpalen eens in de 2 à 3 jaar in te behandelen met een betoncoating. Deze coating is verkrijgbaar in losse flessen en kunt u eenvoudig aanbrengen met een kwast.

Lees ook ons blog over het betonpalen van een schutting plaatsen.