• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Hout-, steen- & rotsmotief

Naast de standaard betonnen onderplaten hebben wij ook speciale hoge onderplaten met een motief. Deze platen zijn verkrijgbaar met hout-, steen- en rotsmotief. Omdat de platen hoog zijn, kunnen hier alleen tuinschermen met een hoogte van 130 cm op geplaatst worden. Hieronder vindt u alle geschikte tuinschermen in diverse houtsoorten en met rechte of toogvormige bovenkant. De juiste palen en afdekkappen kunt u hier ook vinden en bestellen.

Heeft u geen tijd voor het plaatsen van een schutting? Dan kunt u dit ook door ons laten doen. Wij bieden professionele montage voor een scherpe prijs. Bekijk alle mogelijkheden voor de hout beton schutting inclusief plaatsing.

De betonnen onderplaten met motief zijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar: houtmotief, steenmotief en rotsmotief. Het houtmotief is een mooie combinatie van enerzijds een natuurlijke uitstraling door het motief en anderzijds de stoere uitstraling van antraciet beton. Wilt u een echte robuuste uitstraling dan zijn het steenmotief en rotsmotief aan te raden. Het rotsmotief heeft een wat strakkere uitstraling dan het leisteenmotief.

U kunt helemaal zelf de uitstraling van uw hout beton schutting bepalen, omdat er ook keuze is uit diverse soorten tuinschermen. Er zijn rechte schermen en toogschermen mogelijk. Daarnaast hebben wij schermen van geïmpregneerd hout en hardhout. Aan u de keuze.
Om de betonplaat mooi af te werken, vindt u hier ook een speciale betonnen afdekkap.