• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Hout-, steen- & rotsmotief

Naast de standaard betonnen onderplaten hebben wij ook speciale hoge onderplaten met een motief. Deze platen zijn verkrijgbaar met hout-, steen- en rotsmotief. Omdat de platen hoog zijn, kunnen hier alleen tuinschermen met een hoogte van 130 cm op geplaatst worden.  U vindt hier ook de juiste palen en afdekkappen.

Heeft u geen tijd voor het plaatsen van een schutting? Dan kunt u dit ook door ons laten doen. Wij bieden professionele montage voor een scherpe prijs. Bekijk alle mogelijkheden voor de hout beton schutting inclusief plaatsing.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De betonnen onderplaten met motief zijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar: houtmotief, steenmotief en rotsmotief. Het houtmotief is een mooie combinatie van enerzijds een natuurlijke uitstraling door het motief en anderzijds de stoere uitstraling van antraciet beton. Wilt u een echte robuuste uitstraling dan zijn het steenmotief en rotsmotief aan te raden. Het rotsmotief heeft een wat strakkere uitstraling dan het leisteenmotief.

U kunt helemaal zelf de uitstraling van uw hout beton schutting bepalen, omdat er ook keuze is uit diverse soorten tuinschermen. Voor de beschikbare tuinschermen kunt u bij de gewenste categorie filteren op een hoogte van 130 cm. Wilt u een volledig overzicht van de mogelijkheden? Bekijk dan de pagina over hout beton schutting inclusief plaatsing.

Om de betonplaat mooi af te werken, vindt u hier ook een speciale betonnen afdekkap.