• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Betonpalen met sleuf

Als u kiest voor betonpalen met sleuf, dan heeft u verder geen bevestigingsmateriaal nodig voor het monteren van uw hout betonschutting. U schuift een onderbetonplaat in de sleuf van de betonpaal en vervolgens een tuinscherm daar bovenop.

De betonnen onderplaten zijn verkrijgbaar in antraciet en grijs. In principe kunt u elk tuinscherm met een afmeting van 180 x 180 cm hierop plaatsen door het ook in de sleuf van de betonpaal te schuiven. Door eerst de onderplaat in de betonpalen met sleuf te schuiven, komt het houten tuinscherm niet in contact met de grond, en zal het hout minder snel gaan rotten.

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U kunt ook hoge betonnen onderplaten met motief in de betonpalen met sleuf plaatsen met daarboven een tuinscherm. In dat geval heeft u wel een lager tuinscherm nodig van 130 cm hoog. U vindt deze speciale tuinschermen bij de categorie Hout-, Steen- en Rotsmotief.

Om de hout beton schutting met betonpalen met sleuf mooi af te werken, kunt u hier ook een geïmpregneerde of hardhouten bovenregel bestellen. Deze plaatst u bovenop het tuinscherm. Deze bovenregel zorgt er bovendien voor dat er geen water op het tuinscherm kan blijven staan.

Lees ook ons blog over het betonpalen van een schutting plaatsen.