• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Betonpalen halfronde kop

Bij een hout beton schutting kunt u ook kiezen voor betonpalen met een halfronde kop. In combinatie met een tuinscherm met toogvorm krijgt u dan een schutting met een mooie glooiende lijn. Maar ook met rechte tuinschermen is de betonpaal met ronde kop prima de combineren.

U vindt hier ook betonnen onderplaten voor een degelijke constructie van uw hout beton schutting. De onderplaten schuift u in de sleuven die onderaan de palen zitten. Zo klemt u de plaat tussen twee palen in en vervolgens kunt u het tuinscherm erboven monteren. Door de onderplaat komt het tuinscherm niet in contact met de grond en zal het hout minder snel gaan rotten.

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in


De halfronde kop zorgt voor een wat minder strakke uitstraling dan de betonpalen met diamantkop. De halfronde betonpalen hebben een semi-gladde structuur en lijken daardoor iets ruw, wat zorgt voor een robuuste uitstraling.

De betonpalen met halfronde kop zijn verkrijgbaar in grijs en antraciet. Bij de antracietkleurige betonpalen moet u er rekening mee houden dat de kleur na verloop van tijd wat lichter wordt, omdat de kleurstoffen als het ware wegtrekken uit het beton. Om de donkere kleur te behouden, kunt u de antracietkleurige palen behandelen met betoncoating die eenvoudig met een kwast is aan te brengen.

Lees ook ons blog over het betonpalen van een schutting plaatsen.