• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Hout-, steen- & rotsmotief

Naast de standaard betonnen onderplaten hebben wij ook speciale hoge onderplaten met een motief. Deze platen zijn verkrijgbaar met hout-, steen- en rotsmotief. Omdat de platen hoog zijn, kunnen hier alleen tuinschermen met een hoogte van 130 cm op geplaatst worden.  U vindt hier ook de juiste palen en afdekkappen.

Heeft u geen tijd voor het plaatsen van een schutting? Dan kunt u dit ook door ons laten doen. Wij bieden professionele montage voor een scherpe prijs. Bekijk alle mogelijkheden voor de hout beton schutting inclusief plaatsing.

14 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De betonnen onderplaten met motief zijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar: houtmotief, steenmotief en rotsmotief. Het houtmotief is een mooie combinatie van enerzijds een natuurlijke uitstraling door het motief en anderzijds de stoere uitstraling van antraciet beton. Wilt u een echte robuuste uitstraling dan zijn het steenmotief en rotsmotief aan te raden. Het rotsmotief heeft een wat strakkere uitstraling dan het leisteenmotief.

U kunt helemaal zelf de uitstraling van uw hout beton schutting bepalen, omdat er ook keuze is uit diverse soorten tuinschermen. Voor de beschikbare tuinschermen kunt u bij de gewenste categorie filteren op een hoogte van 130 cm. Wilt u een volledig overzicht van de mogelijkheden? Bekijk dan de pagina over hout beton schutting inclusief plaatsing.

Om de betonplaat mooi af te werken, vindt u hier ook een speciale betonnen afdekkap.