• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Betonpoeren kopen

Gaat u aan de slag met houtbouw dan zijn verstelbare betonpoeren onmisbaar. Het is de meest degelijke fundering voor de houten palen die u gaat gebruiken. Deze staan op een betonpoer niet alleen stevig, maar komen hierdoor ook iets boven de grond te staan. De palen zullen daarom langer meegaan, omdat deze niet in aanraking komen met de grond en dus minder snel zullen gaan rotten. Op Tuinafscheiding.nl kunt u eenvoudig online betonpoeren kopen. Wij bezorgen in heel Nederland.

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wat u ook gaat bouwen in de tuin, betonpoeren komen altijd van pas. Vrijwel elke houtconstructie heeft een stevige basis nodig, zoals bijvoorbeeld een houten schuur, veranda of overkapping. Als u verstelbare betonpoeren gebruikt weet u zeker dat het goed zit. Hoe u een betonpoer met draadeind toepast, leest u onder meer in ons handige stappenplan Douglas overkapping maken. Daarin staat ook beschreven hoe u de paal op een betonpoer met draadeind kunt bevestigen. Meer tips vindt u in het blog over betonpoer plaatsen. Via onze website kunt u eenvoudig online betonpoeren kopen en laten bezorgen.

Betonpoeren plaatsen

Wij raden aan om onder de verstelbare betonpoer een tegel in de grond te leggen. Hierdoor wordt het draagvlak breder. Het is ook mogelijk om het gat rondom de betonpoer vol te storten met snelbeton. Dit is niet persé nodig, maar zorgt wel voor de meest stabiele constructie.

U kunt de paal vervolgens op de verstelbare betonpoer plaatsen en zo instellen dat deze op de juiste hoogte komt te staan.

Betonpoeren kopen

Wat is er nu gemakkelijker dan uw betonpoeren kopen via onze website? En naast de betonpoeren kopen kunt u meteen al uw andere materialen voor houtbouw bestellen. Wij bezorgen dit bij u thuis en u kunt meteen aan de slag. Wilt u liever niet online uw betonpoeren kopen? Dan kunt u ook altijd bij ons langskomen in Barneveld.

Heeft u vragen over betonpoeren kopen? Neem dan gerust contact met ons op!