• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Dakbedekking tuinhuis

Heeft u een prachtig tuinhuis, overkapping of veranda geplaatst die voorzien moet worden van dakbedekking? Kies dan voor golfplaten, polycarbonaatplaten, dakshingles of dakpanplaten.

De verschillen? Een polycarbonaat dak is ideaal voor een veranda of overkapping. De platen zijn licht van gewicht, maar tegelijkertijd ontzettend hard: zelfs 250 keer harder dan glas. Golfplaten kunnen snel geplaatst worden en zijn voordelig. Dakpanplaten ofwel dakpanprofielplaten zijn daarentegen stijlvoller en eenvoudiger te leggen dan bijvoorbeeld een pannendak.

Bekijk de EPDM dakbedeking hier!

21 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Golfplaten dak

Welk dak u ook wilt bedekken, met golfplaten zit u altijd goed. De enige voorwaarde is dat het dak minimaal een hellingshoek van 7 graden heeft. Een houten tuinhuis, houten schuur, veranda of afdak voor uw haardhout: voor al deze daken zijn golfplaten geschikt. Zo heeft u snel een waterdicht dak, dat ook nog eens voordelig is.

Onze golfplaten zijn verkrijgbaar in helder pvc of zwart.

Heldere golfplaten

Wilt een goed dak, maar niet de lichtinval beperken? Kies dan voor onze heldere golfplaten. Hiermee zorgt u ervoor dat er nog voldoende licht door het dak schijnt, maar is uw overkapping wel in één keer goed en waterdicht afgedekt. Ze kunnen ook gecombineerd worden met donkere golfplaten, waardoor een venster gecreëerd kan worden.

Zwarte golfplaten

Ook met zwarte golfplaten kunt u uw overkapping snel en eenvoudig afdekken. Deze zwarte plaat is asbestvrij en gemaakt van vezelcement. Bovendien is de golfplaat dubbel geperst en gecoat, wat zorgt voor een lange levensduur. Een stevig en degelijk dak dus voor een voordelige prijs.

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen overkapping. De heldere dakplaten zijn voor 60 procent lichtdoorlatend. Hierdoor heeft u dus wel het voordeel van beschutting voor regen en wind, maar dat gaat niet ten koste van het licht op uw veranda. Naast heldere polycarbonaat platen hebben wij ook polycarbonaat platen in ‘opaal’. Dit is een wittere kleur en dat zorgt voor een lichtdoorlating van 40 procent. Ook bij deze dakplaten geniet u dus van daglicht op uw veranda en zit u tegelijkertijd beschut.

Polycarbonaat dakplaten zijn bij Tuinafscheiding.nl verkrijgbaar in diverse lengtes van 250 cm, 300 cm, 350 cm en 400 cm. Wat de diepte betreft kunnen wij leveren vanaf 100 cm tot wel 800 cm. Ook voor een grote veranda kunt u dus bij ons terecht voor een dak van polycarbonaat platen.

Polycarbonaat platen bevestigen

Als u de polycarbonaat platen bij ons bestelt, ontvangt u het juiste bevestigingsmateriaal erbij.

Dakpanprofielplaten

Dakplaten met een profiel van dakpannen zijn gemakkelijk te leggen en zorgen ervoor dat het dak van uw houten schuur of veranda er authentiek uitziet. De uitstraling kunt u zelf bepalen, want onze dakpanplaten zijn verkrijgbaar in twee kleuren: terracotta en antraciet.

Kunststof dakpanplaten

Heeft u een dak gelegd met dakpanprofielplaten dan wilt u dit natuurlijk op een nette manier afwerken. Daarvoor hebben wij bijpassende nokstukken in ons assortiment. Om ook deze nokstukken mooi af te werken aan het einde van het dak, zijn er bovendien eindstukken verkrijgbaar.

Dakshingles

Ook voor daksingles bent u bij Tuinafscheiding.nl aan het juiste adres! Deze kunnen snel een eenvoudig toegepast worden op houtconstructies en zorgen voor een waterdicht dak. De shingles leggen is eenvoudig! Deze kunnen namelijk vastgezet worden door middel van speciale nagels. Zorg er in dit geval wel voor dat u goed dakbeschot heeft.