• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Kunststof dakgoot

Een dakgoot zorgt ervoor dat het regenwater op de juiste manier wordt afgevoerd en niet op het dak blijft staan. En dat is belangrijk om lekkage te voorkomen. Een kunststof dakgoot is sterk en eenvoudig te monteren. De pvc dakgoot is de meest bekende dakgoot en bovendien ook een voordelige keuze.

PVC dakgoot

Een pvc dakgoot is van sterk kunststof en gaat tientallen jaren mee. De dakgoot van kunststof is wat minder populair dan de dakgoten van zink, omdat zink een wat meer klassieke uitstraling geeft. Een kunststof dakgoot is echter ontzettend sterk en voordelig in aanschaf. Bovendien hoeft de kleur tegenwoordig niet meer standaard grijs te zijn. Zoekt u een goede hemelwaterafvoer voor een overkapping, dan is een PVC dakgoot zeer geschikt. Gaat u zelf een overkapping bouwen? Bekijk dan ook eens onze uitleg over een Douglas overkapping maken.

Kunststof dakgoot kopen

Bent u op zoek naar een degelijke en voordelige dakgoot voor uw tuinhuis, schuur of veranda? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online. Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

Wij hebben ook de zinken dakgoot in ons assortiment. Deze dakgoot heeft een wat meer luxe uitstraling en gaat gemiddeld 25 jaar mee. Bekijk hier het assortiment zinken dakgoot.