• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Dakpanplaten

Een dak leggen met dakpannen is duur en bovendien veel werk. Met onze dakpanplaten oftewel dakpanprofielplaten heeft u de mooie uitstraling van een pannendak, maar dan voordeliger en snel gelegd. Bovendien kunt u alle materialen eenvoudig online bij ons bestellen.

Dakpanprofielplaten

Dakplaten met een profiel van dakpannen zijn gemakkelijk te leggen en zorgen ervoor dat het dak van uw houten schuur of veranda er authentiek uitziet. De uitstraling kunt u zelf bepalen, want onze dakpanplaten zijn verkrijgbaar in twee kleuren: terracotta en antraciet.

Dakpanplaten terracotta

De meest authentieke uitstraling krijgt u met de dakpanprofielplaten in de kleur terracotta. Deze warme kleur past goed bij een schuur of veranda van blank hout. Het heeft een natuurlijke uitstraling.

Dakpanplaten antraciet

Houdt u van een schuur of veranda met en meer moderne uitstraling, dan zijn de antraciet dakpanprofielplaten heel geschikt. Hiermee heeft u toch de authentieke uitstraling van een pannendak, maar dan met een modern karakter. De dakpanplaten in antraciet combineren mooi met een schuur of veranda van bijvoorbeeld hardhout of ander hout in een donkere kleur.

Afwerking dakpanplaten

Heeft u een dak gelegd met dakpanprofielplaten dan wilt u dit natuurlijk op een nette manier afwerken. Daarvoor hebben wij bijpassende nokstukken in ons assortiment. Om ook deze nokstukken mooi af te werken aan het einde van het dak, zijn er bovendien eindstukken verkrijgbaar.

Naast dakpanplaten hebben wij ook een assortiment golfplaten waarmee u een dak kunt bedekken. Zoekt u dakbedekking voor een plat dak, dan is onze EPDM dakbedekking heel geschikt.