• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Houten ramen en deuren

Om uw houten schuur of overkapping helemaal af te maken, vindt u bij ons ook een ruim assortiment Douglas houten deuren en ramen. De ramen en de deuren met raam zijn beide voorzien van echt glas. Bovendien zijn bij de houten deuren en ramen ook het kozijn en hang- en sluitwerk inbegrepen.

Hieronder vindt u het totale assortiment, met daarin ook houten schoren en houten veranda hekwerk. Wij kunnen alle producten leveren in blank Douglashout of geïmpregneerd Douglashout.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Soorten houten deuren

Onze houten deuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Allereerst is er keuze uit enkele en dubbele deuren. Voor de toegang tot uw schuur is een enkele deur meestal passend. Maar wellicht wilt u ook een auto naar binnen kunnen rijden, dan zijn dubbele deuren praktischer.

Houdt u van een strakke uitstraling dan zijn onze dichte houten deuren een goede optie. Dit zijn eenvoudige deuren die geen raam bevatten. De deur is voorzien van drie verzinkte hengen en een RVS slot.

Wilt u wel wat lichtinval in de schuur, maar vindt u een raam niet nodig, dan hebben wij ook houten deuren met vier kleine ruitjes in de bovenste helft van de deur. Dit geeft de deur een vriendelijke uitstraling, maar voorkomt dat men de schuur ik kan kijken.

Bent u juist op zoek naar een deur met een open uitstraling? Dan zijn onze houten deuren met acht ruitjes heel geschikt. Deze deur sluit uw schuur mooi af, maar zorgt ook voor veel licht inval. De dubbele deur met glas wordt veel toegepast bij tuinhuizen. De deuren zorgen voor veel lichtinval, wat prettig is als u binnen in het tuinhuis zit. Als het mooi weer is, kunt u beide deuren open zetten waardoor u een echte tuinkamer heeft.

Houten ramen

Ook de houten ramen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er een enkel raam met glas en ramen met 6 of 9 ruitjes. Alle ramen worden geleverd inclusief het kozijn en het hang- en sluitwerk.

Bekijk ook ons grote assortiment tuinhout van Douglas hout.