• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Hang- & Sluitwerk

Zoekt u bevestigingsmateriaal voor uw tuindeur, tuinhekpoortje of tuinpoort? Bekijk ons uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk!

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Met goed hang- en sluitwerk kunt uw tuindeur of tuinpoort op een stevige manier bevestigen en ophangen. Op Tuinafscheiding.nl vindt u een groot aanbod van verschillende soorten hang- en sluitwerk voor diverse doeleinden.

Hang en sluitwerk tuindeur

Een tuindeur is handig om uw tuin goed af te sluiten. Op onze website vindt u verschillende tuindeuren die passen bij onze collectie tuinschermen. Heeft u een mooie tuindeur gevonden, dan is goed hang en sluitwerk natuurlijk belangrijk. U kunt kiezen voor een volledige set met materialen, zoals plaatduimen, hengen en een klink. Zo heeft u direct alles in huis voor het ophangen van uw tuindeur. Heeft u niet alles nodig, dan kunt u natuurlijk ook losse materialen bestellen. Bovendien hebben wij ook stevige cilindersloten voor tuindeuren waarmee u uw tuin goed kunt afsluiten. 

Hang en sluitwerk tuinhekpoort

Ook een tuinhekpoort moet op een goede manier worden opgehangen. Hiervoor vindt u de juiste materialen bij ons. Bijvoorbeeld de veelgekozen automatische heksluiting, waarmee u een tuinhekpoortje gemakkelijke en goed dicht kunt doen. Houdt u van landelijk? Dan hebben wij ook sierlijke modellen van klassiek hang en sluitwerk in stijlvol zwart, zoals plaatduimen en een fraaie ringheksluiting.

Hang en sluitwerk tuinpoort

Heeft u een robuuste, grote tuinpoort? Ook dan is goed hang en sluitwerk belangrijk. Naast hengen hebben wij ook diverse grondgrendels en staartgrendels voor een goede sluiting van uw tuinpoort. En voor de zwaardere houten tuinpoorten raden wij u ons loopwiel aan, zodat het openen en sluiten gemakkelijker te doen is.

Heeft u vragen over hang- en sluitwerk? Neem gerust contact met ons op!