• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Isolatiemateriaal

Om ook in de wintermaanden te kunnen genieten van uw houten schuur, houten tuinhuis of veranda is isolatie onmisbaar. Daarom kunt u ook voor isolatiemateriaal kunt u bij Tuinafscheiding.nl terecht. De isolatiematerialen uit ons assortiment zijn geschikt voor zowel wandisolatie als dakisolatie. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en makkelijk te monteren.

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Zelf uw houten schuur, houten tuinhuis of veranda isoleren is eenvoudig met ons isolatiemateriaal. De isolatieplaten zijn licht in gewicht waardoor ze zeer handzaam zijn en gemakkelijk te verwerken.. De hardheid van de platen zorgt tegelijkertijd voor veel stevigheid en maakt de isolatieplaten ook zeer geschikt voor isolatie van een plat dak. Heeft u een dak geïsoleerd, dan kunt u dit daarna afwerken met onze materialen voor dakbedekking, zoals EPDM folie, dakpanplaten en golfplaten.

Met ons isolatiemateriaal kunt u ook eenvoudig wanden isoleren. Zo wordt uw schuur, tuinhuis of veranda nog comfortabeler en kunt u er ook op de koudere dagen van genieten.