• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991
Kunststof gevelbekleding Durasid

Kunststof gevelbekleding Durasid

Onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam én een natuurlijke look. Drie redenen om te kiezen voor kunststof gevelbekleding van Durasid. Voor het bekleden van een gevel wordt meestal aan hout gedacht, dat is mooi, maar het is ook een product dat onderhoud nodig heeft zoals schilderen. Met Durasid kunststof gevelbekleding van PVC is schuren, schilderen en beitsen niet meer nodig. Het is eenvoudig te monteren, slag- en stootvast en heeft bovendien een isolerende werking. De houtnerf en verschillende verkrijgbare kleuren, maken het verschil met de uitstraling van echt hout, nog kleiner.

Er zijn vier verschillende modellen kunststof gevelpanelen verkrijgbaar. De Classic met een Zweeds rabat profiel, Classic met sponning, Natural met een fijne houtnerf en Lamellen panelen die door de smalle plankjes een strakke uitstraling geven.

Daarnaast heeft u keuze uit diverse kleuren, zo bepaalt u dus helemaal zelf wat bij uw woning en smaak past.

Kunststof gevelbekleding of houten gevelbekleding

Vaak wordt voor houten gevelbekleding gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling. Maar hout verandert door weersinvloeden en heeft onderhoud nodig om zijn duurzaamheid te behouden of verlengen. Dat is bij Durasid kunststof gevelbekleding niet nodig. Het enige onderhoud dat nodig kan zijn, is het wassen van de planken als deze er vuil uitzien. En hiervoor is eenvoudigweg wat water voldoende. En door de houtnerf komt de uitstraling heel dicht bij de natuurlijke uitstraling van echt hout.

Soorten kunststof gevelbekleding

In het Durasid assortiment vindt u verschillende modellen kunststof gevelbekleding. U kunt dus zelf de uitstraling van uw gevel bepalen. De planken met Zweeds rabat profiel vallen over elkaar heen en zorgen daardoor voor een landelijke uitstraling. Met de planken met sponning ertussen wordt het geheel al wat strakker. En het model met lamellen zorgt door de smalle latjes voor een gevel met elegante uitstraling.

Er is ook een ruime keuze aan kleuren. Van naturelle wittinten tot modern grijs of zwart. De Natural planken zijn bovendien verkrijgbaar in onder meer het warme ‘Walnut’ en de zachte kleur ‘Olive’.

Voordelen kunststof gevelbekleding van Durasid

Alle voordelen van de Durasid gevelbekleding op een rij:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudige montage 
  • Zeer duurzaam
  • Slag- en stootvast
  • Isolerende werking
  • Natuurlijke uitstraling
  • Verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.