• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Polycarbonaat platen

Deze polycarbonaatplaten zijn ideaal als dak voor uw veranda of overkapping. De dakplaten zijn licht van gewicht, maar tegelijkertijd heel hard, zelfs 250 keer harder dan glas. U vindt in ons assortiment twee varianten: polycarbonaat platen helder een polycarbonaat platen opaal.

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De heldere dakplaten zijn voor 60 procent lichtdoorlatend. Hierdoor heeft u dus wel het voordeel van beschutting voor regen en wind, maar dat gaat niet ten koste van het licht op uw veranda. Naast heldere polycarbonaat platen hebben wij ook polycarbonaat platen in ‘opaal’. Dit is een wittere kleur en dat zorgt voor een lichtdoorlating van 40 procent. Ook bij deze dakplaten geniet u dus van daglicht op uw veranda en zit u tegelijkertijd beschut.

Polycarbonaat dakplaten zijn bij Tuinafscheiding.nl verkrijgbaar in diverse lengtes van 250 cm, 300 cm, 350 cm en 400 cm. Wat de diepte betreft kunnen wij leveren vanaf 100 cm tot wel 800 cm. Ook voor een grote veranda kunt u dus bij ons terecht voor een dak van polycarbonaat platen.

Polycarbonaat platen bevestigen

Als u de polycarbonaat platen bij ons bestelt, ontvangt u het juiste bevestigingsmateriaal erbij. De benodigde houtconstructie die op de afbeeldingen te zien is, wordt niet meegeleverd. Maar u kunt uiteraard wel bij ons terecht voor het juiste materiaal. Wij hebben diverse houtproducten waarmee u een constructie voor de polycarbonaat platen kunt maken. Zelf adviseren wij om gebruik te maken van Douglas hout. Dit is een duurzame en mooie houtsoort die vaak gebruikt wordt voor veranda’s.