• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Zinken dakgoot

Om het dak van uw houten tuinhuis, schuur of veranda helemaal af te maken is een zinken dakgoot een goede keuze. Een zinken goot gaat lang mee en heeft een luxe uitstraling. Een stijlvolle manier om ervoor te zorgen dat het regenwater niet op het dak blijft staan. U vindt hieronder alles wat u nodig heeft voor een zinken dakgoot.

Wilt u liever tijd besparen? Maak dan gebruik van onze unieke service: een zinken dakgoot op maat! Op basis van de afmetingen die u aan ons doorgeeft, maken wij een offerte voor u en zorgen voor een complete zinken dakgoot die direct gemonteerd kan worden. Wij maken dakgoten op maat tot wel 8 meter lang!

Klik hier om te zien welke gegevens wij van u nodig hebben en mail uw offerteaanvraag voor een zinken mastgoot of offerteaanvraag voor een zinken bakgoot naar ons.

30 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

30 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De zinken dakgoot is populair als dakgoot bij mensen die houden van authentieke uitstraling. Het materiaal is in eerste instantie grijs van kleur, maar wordt na verloop van tijd wat donkerder.

Levensduur zinken dakgoot

Bent u op zoek naar een dakgoot met lange levensduur dan is een zinken dakgoot heel geschikt. U heeft zeker 25 jaar plezier van de mooie, authentieke uitstraling van deze stevige dakgoot. Bovendien is zink een volledig natuurlijk materiaal dat 100% recyclebaar is en daardoor dus heel duurzaam. Een zinken dakgoot is bovendien gemakkelijk te repareren als deze beschadigd raakt.

Zinken dakgoot kopen

Hier vindt u ons assortiment met producten voor een zinken dakgoot. Naast de dakgoot kunt u bij ons ook terecht voor uitloopstukken, muurbeugels en kopschotten.  U kunt alle producten eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

Prijs zinken dakgoot

De kosten voor een zinken dakgoot liggen wat hoger dan de kosten voor een kunststof dakgoot. De zinken dakgoot prijs hangt af van de afmetingen van de goot en alle materialen die ervoor nodig zijn om de goot te bevestigen. U vindt in ons assortiment alle producten om een zinken dakgoot samen te stellen en te monteren.

 
Naast de zinken dakgoot hebben wij ook de kunststof dakgoot in ons assortiment. Bekijk hier het assortiment producten voor een kunststof dakgoot.

Een zinken dakgoot is ook heel geschikt als regenwaterafvoer bij een overkapping. Meer weten? Lees dan eens ons stappenplan voor een Douglas overkapping maken.