• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

IJzerwaren en schroeven

Gaat u aan de slag met tuinschermen of een tuinhek plaatsen? Of wilt u met tuinhout, zoals Douglashout iets gaan maken? Dan zijn ijzerwaren onmisbaar. Voor het vastmaken van hout en metaal op hout vindt u hier een groot assortiment schroeven. U kunt eenvoudig online schroeven kopen en thuis laten bezorgen. Zo kunt u direct aan de slag met de juiste schroeven.

IJzerwaren

Ons assortiment ijzerwaren bestaat voornamelijk uit schroeven, omdat voor elk materiaal weer andere schroeven nodig zijn. Maar er zijn natuurlijk meer ijzerwaren die u nodig kunt hebben voor uw klus met tuinhout. Bijvoorbeeld scharnieren voor het plaatsen van een tuindeur, maar ook slotbouten, slagpluggen, draadeinden en de juiste bitjes voor uw boormachine.

Schroeven en andere ijzerwaren vindt u bij ons in veel verschillende soorten en maten, zo kunt u eenvoudig online het juiste materiaal kopen voor uw klus.
En wist u dat u ook bij Tuinafscheiding.nl terecht kunt voor andere materialen voor houtbouw? Naast tuinhout verkopen wij ook plaatmateriaal, isolatiemateriaal, dakgoten en nog veel meer! Kijk bij de categorie Houtbouw voor een volledig overzicht.

Overzicht schroeven en ijzerwaren

U kunt bij ons terecht voor de volgende ijzerwaren:
Schroeven
Rolnagels met kop
Asfaltnagels
Draadkrammen
Slotbouten
Houtdraadbouten
Draadeinden
(Slag)pluggen
Bitjes
Scharnieren

Heeft u nog vragen over schroeven of andere ijzerwaren? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.