close2

Maak gebruik van onze inmeetservice!

Inmeetservice Vandentop Tuinhout

Is het hoog tijd voor een nieuwe hout beton schutting, rabatdelen schutting of schuttingdeur? Of wilt u een oude overkapping vervangen? Dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste afmetingen te weten. Of misschien bent u juist benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin. In dat geval helpen wij u graag met onze inmeetservice! 

Hoe gaat de inmeetservice in zijn werk? 

Eén van onze collega's komt bij u langs en kijkt samen met u waar de nieuwe schutting, overkapping, tuindeur of het vlonder geplaatst moet worden. We meten alle maten nauwkeurig in, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Vervolgens zullen we bij u aan de keukentafel de offerte voor u uitwerken en deze nemen we door om eventuele vragen te beantwoorden. 

Het is niet nodig om van te voren al helemaal duidelijk te hebben welk type schutting, vlonder of deur uw voorkeur heeft. Wel maakt dit het zowel ons als u een stuk makkelijker. Tijdens het inmeten nemen we ook de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren over de verschillende mogelijkheden. En als het nodig is, kunnen we voor meerdere mogelijkheden offertes uitwerken, want de juiste afmetingen hebben we op dat moment natuurlijk bij de hand dankzij de inmeetservice!

Gebruikmaken van de inmeetservice

Wilt u graag uw tuinproject laten inmeten door ons? Stuur ons een mail met daarin de volgende gegevens: 

  1. Naam
  2. Adres
  3. Woonplaats
  4. Telefoonnummer
  5. Soort project
    Bijvoorbeeld: schutting, vlonder, overkapping, gevelbekleding of iets anders.
  6. Eventueel voorkeur voor een product
    Heeft u bijvoorbeeld op onze site al iets gezien wat u mooi vindt, dan horen we dat graag van u!

Onze collega Teus zal contact met u opnemen om de gegevens door te nemen en natuurlijk om een afspraak te maken. Zodra de afspraak gemaakt is, ontvangt u hiervan per mail een bevestiging. Deze bevat een betaallink ter waarde van € 55 inclusief btw. Deze kosten worden in mindering gebracht, zodra er een order bij ons geplaatst wordt. Het maakt niet uit of u de producten zelf gaat plaatsen of dat u kiest voor onze montageservice. In beide gevallen wordt het bedrag in mindering gebracht.