• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Bamboe schuttingen

Een bamboe schutting is een aanrader als u houdt van een natuurlijke uitstraling, maar houten planken te aanwezig vindt. De structuur van een bamboescherm is veel fijner, maar toch ook wel strak door de rechte stengels. Bovendien zorgt het voor een oosterse sfeer in uw tuin en combineert het prachtig met het groen van planten. Hier vindt u de verschillende rieten matten, rieten schermen en bevestigingsmateriaal.

12 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Zoekt u een mooie tuinafscheiding met fijne structuur? Dan is de bamboe schutting iets voor u! Er zijn verschillende mogelijkheden en kleuren verkrijgbaar.

Bamboemat op rol

De bamboeschermen in ons assortiment zijn voornamelijk bamboe matten die wij op rol verkopen. Dat is handig met het vervoer ervan, meestal past een bamboemat op rol prima in een auto. Maar wij kunnen uw bamboe schutting uiteraard ook thuisbezorgen.

Het plaatsen van een bamboemat is vrij eenvoudig. U heeft hiervoor wel een basis nodig, bijvoorbeeld een bestaande schutting of een gaaspaneel. Een bestaande schutting kan op een mooie en eenvoudige manier opgeknapt worden met een bamboemat, maar het is ook handig als u buren heeft die liever een houten schutting willen. Aan uw zijde kunt dan een bamboescherm bevestigen en er toch een bamboe schutting van maken.

Soorten bamboeschermen

Wij leveren diverse soorten bamboeschermen. De meest voordelige optie is een mat van gespleten bamboestengels. Deze is vrij plat waardoor het ook een goede ondergrond is voor klimplanten. Wilt u wat meer uitstraling, dan is een mat van volle bamboestengels een goede optie. Daarnaast hebben we ook nog een gelakt bamboescherm die door de behandeling met lak wat langer meegaat. En als u wat bijzonders wilt, dan is ons bamboescherm ‘black’ een aanrader. Deze is gemaakt van zeer donkerbruine bamboestengels die zorgen voor een chique uitstraling. Door de donkere kleur is deze bamboe schutting wel wat meer ‘aanwezig’ dan de lichtere bamboematten.

Bamboe schutting en klimplanten

U kunt er ook voor kiezen om een bamboemat te laten begroeien met klimplanten. Hierdoor krijgt u uiteindelijk een mooie groene schutting. Het voordeel van het gebruik van een bamboemat is dat u meteen privacy heeft, ook als de klimplanten nog laag zijn. Wilt u wel direct een volledig groene tuinafscheiding? Bekijk dan eens ons assortiment kant en klare hagen.

Bamboe rabat schutting

Is een bamboemat of bamboescherm niet wat u zoekt? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een bamboe schutting van rabatdelen. Bekijk hier het assortiment bamboe rabatdelen.

Heeft u vragen over een bamboe schutting? Stel deze gerust aan een van onze medewerkers, we helpen u graag met het kiezen van het juiste product. Bekijk hier onze contactgegevens.