• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Wilgentenen schuttingen

Een populaire natuurlijke tuinafscheiding is de wilgenschutting dankzij de warme kleur van wilgentenen. U vindt in ons assortiment zowel wilgenmatten op rol als gevlochten wilgenschermen.

Een wilgenschutting is een prachtige aanvulling op een natuurlijke en groene tuin. Dankzij de fijne structuur gaat het op in het geheel en daardoor is een wilgenmat of wilgenscherm niet nadrukkelijk ‘aanwezig’ in uw tuin.

12 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wilgenmatten

Als u kiest voor een wilgenmat, dan leveren wij deze op een rol. Dat is handig met het vervoer, want hierdoor past de wilgenmat meestal gemakkelijk in een auto. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de mat thuis te laten bezorgen.

Een wilgentenen mat is ook vrij eenvoudig te plaatsen. U heeft hier wel een goede ondergrond voor nodig, bijvoorbeeld gaaswerk, een bestaande schutting of een muur. Vervolgens kunt u de mat eraan bevestigen met trekbandjes.

Wilgenschutting en klimplanten

Vaak worden wilgenmatten gecombineerd met klimplanten die er tegenaan groeien. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling en de wilgenmat gaat meteen helemaal op in het geheel. Bovendien kunt u de mat volledig laten begroeien waardoor er uiteindelijk een volledig groene tuinafscheiding ontstaat. Wilt u liever direct een groene schutting neerzetten? Bekijk dan eens ons assortiment kant en klare hagen.

Wilgenschermen

Een andere optie voor een wilgenschutting zijn wilgenschermen. In ons assortiment vindt u verschillende modellen met een wilgenscherm met kader van hout of wilgenschutting met staal waartussen de wilgentenen gevlochten zijn. Door de verschillende kaders hebben de schermen ook ieder een geheel eigen uitstraling. Een wilgenscherm met houten omlijsting past goed in een natuurlijke tuin terwijl een wilgenschutting met stalen kader wat moderner oogt en ook mooi in een wat strakkere tuin past.

Dankzij de kaders zijn de wilgenschermen eenvoudig te bevestigen aan schuttingpalen, waardoor u snel een mooie wilgenschutting kunt plaatsen.

Wilt u meer weten over een wilgenmat of wilgenscherm? Laat het gerust weten en stel uw vragen aan een van onze medewerkers. U vindt hier onze contactgegevens.