• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Klimplanten

Wilt u een groene tuinafscheiding, dan zijn klimplanten daar heel geschikt voor. U kunt een gaaswerk met klimplanten als tuinafscheiding neerzetten, maar ook een natuurlijke mat waar u klimplanten tegenop laat groeien. Voor het beste resultaat adviseren wij Hedera Helix. Dit is een groenblijvende klimplant die winterhard is en weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U kunt deze ook als kant en klare haag bestellen.

Wilt u klimplanten die helemaal geen onderhoud nodig hebben, dan hebben wij ook kant en klare kunsthagen in ons assortiment.

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Dichte groene tuinafscheiding

Klimplanten zorgen niet direct voor een zichtdichte tuinafscheiding, maar de Hedera klimplanten in ons assortiment groeien wel snel dicht. Als u deze klimplanten met een afstand van 30 cm naast elkaar plant, zal de tuinafscheiding sneller dichtgroeien.

Wilt u wel een groene tuinafscheiding, maar ook gelijk privacy? Dan is het aan te raden om een gaashekwerk te plaatsen met een natuurlijke mat eraan bevestigt. Daar laat u dan de klimplanten tegenop groeien. Door de natuurlijke mat heeft u direct geen inkijk in de tuin meer, maar doordat de klimplanten snel groeien heeft u uiteindelijk de volle groene tuinafscheiding die u graag wilt.

Kant en klare haag

Om direct een volle groene tuinafscheiding te creëren, kunt u bij ons ook terecht voor een klant en klaar haag. Dit zijn gaaspanelen in diverse maten die volledig begroeid zijn met Hedera. De kant en klaar hagen hebben weinig doorkijk. Er zijn verschillende soorten Hedera verkrijgbaar, zodat u zelf kunt kiezen welke tint groen het beste bij uw tuin past.