• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Kunsthagen

Een groene haag met natuurlijke uitstraling zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dat is het voordeel van een kunsthaag. Water geven en snoeien is niet nodig. Met onze kunsthagen plaatst u snel een mooie groene tuinafscheiding, waar u niet meer naar om hoeft te kijken. Om een muur te bedekken hebben wij kunsthagen op rol die u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. U vindt in ons assortiment hagen van kunst hedera, kunststof beuk en kunst bamboe. Voor een volledige tuinafscheiding kunt u bij ons ook terecht voor een dubbelzijdige kunststof beukenhaag. Ideaal voor rondom uw tuin.

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kunst hedera en andere soorten kunsthagen

Een populaire kunsthaag is onze kunst hedera oftewel kunst klimop. Vaak wordt klimop gebruikt om bijvoorbeeld een muur te bekleden, zodat deze een natuurlijke uitstraling krijgt. Dat kan nu dus ook zonder dat water geven of snoeien nodig is. Houdt u niet van klimop dan kunt u ook kiezen voor een beukenhaag of bamboe. Ook deze kunsthagen hebben een natuurgetrouwe uitstraling en doen zeker niet onder voor de echte haag.

De kunst hedera, beuk en bamboe zijn verkrijgbaar als enkelzijdige haag die u eenvoudig kunt bevestigen aan een muur of bestaande tuinafscheiding. Wilt u een volledige tuinafscheiding neerzetten met kunsthagen dan is er ook een dubbelzijdige kunst beukenhaag verkrijgbaar.

Wilt u toch liever een echte klimophaag? Dan kunt u bij ons ook kant en klare Hedera hagen bestellen. Met deze panelen zet u ook eenvoudig en snel een groene haag neer.