• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Kunsthagen

Een groene haag met natuurlijke uitstraling zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dat is het voordeel van een kunsthaag. Water geven en snoeien is niet nodig. Met onze kunsthagen plaatst u snel een mooie groene tuinafscheiding, waar u niet meer naar om hoeft te kijken. Om een muur te bedekken hebben wij kunsthagen op rol die u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. U vindt in ons assortiment hagen van kunst hedera, kunststof beuk en kunst bamboe. 

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kunst hedera en andere soorten kunsthagen

Een populaire kunsthaag is onze kunst hedera oftewel kunst klimop. Vaak wordt klimop gebruikt om bijvoorbeeld een muur te bekleden, zodat deze een natuurlijke uitstraling krijgt. Dat kan nu dus ook zonder dat water geven of snoeien nodig is. Houdt u niet van klimop dan kunt u ook kiezen voor een beukenhaag of bamboe. Ook deze kunsthagen hebben een natuurgetrouwe uitstraling en doen zeker niet onder voor de echte haag.

De kunst hedera, beuk en bamboe zijn verkrijgbaar als enkelzijdige haag die u eenvoudig kunt bevestigen aan een muur of bestaande tuinafscheiding. 

Wilt u toch liever een echte klimophaag? Dan kunt u bij ons ook kant en klare Hedera hagen bestellen. Met deze panelen zet u ook eenvoudig en snel een groene haag neer.