• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Wilgenschermen & Rietschermen

Wilgenscherm, Rietscherm met of zonder houten omlijsting. U kunt een natuurlijk tuinscherm solitair plaatsen. Het plaatsen tegen een bestaande muur, hekwerk, gaaspaneel is in principe niet nodig. De natuurlijke matten met houten zijlijsten zijn eenvoudig tussen palen te bevestigen. De panelen zonder kader zijn met behulp van een extra lat gemakkelijk op een paal te schroeven. Het kokosscherm gaat erg lang mee en is zeer onderhoudsvriendelijk. De kokosvezels zullen door de zon na verloop van tijd iets lichter van kleur worden, maar behouden hun natuurlijke uitstraling.

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De gemiddelde levensduur van een tuinscherm gemaakt van wilgen is gemiddeld gezien circa 5 jaar. Ons advies is de houten lijst boven de grond te plaatsen om contact met de vochtige grond te voorkomen.  Het instapmodel is de Stingray en gemaakt van fijne wilgentenen die direct gevlochten zijn door wilgenteen dwarsverbindingen. Het Elegance wilgen scherm is vervaardigt uit grove twijnen en daarmee optisch gezien het meest robuust. Wilgenscherm Evilio is een robuust tuinscherm met een zeer luxe karakter. Dit heeft het Evilio scherm te danken aan de stevige bruin geïmpregneerde omlijsting met stevige stalen kokers tussen het vlechtwerk.

Rieten schermen zonder kader en rietmatten met houten rand vormen een prachtige tijdelijke oplossing en hebben een wat kortere levensduur.