• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Schutting laten plaatsen

Heeft u een mooie schutting uitgekozen, dan komt de belangrijkste stap: het plaatsen. Omdat dit een behoorlijke klus kan zijn, kunt u ook door ons uw schutting laten plaatsen. Onze ervaren mensen nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat de tuinafscheiding van uw keuze netjes in uw tuin komt te staan. Met een laser voor het perfect uitmeten en andere professionele gereedschappen, zorgen zij voor een vakkundige montage. De schutting laten plaatsen kunt u dus gerust aan ons over laten. Vraag meteen een offerte aan!

Schutting laten plaatsen

Welke schutting laten plaatsen

In principe kunnen wij elke tuinafscheiding die u bij ons bestelt, ook voor u plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een mooie schutting laten plaatsen met houten of composiet tuinschermen. Maar een sfeervolle natuurlijke schutting laten plaatsen is ook mogelijk. Of wat dacht u van gaaspanelen of een natuurstenen schutting.

Tuinschermen
Tuinafscheidingen
Hout beton schutting
Tuinhek
Natuurlijke schutting

Kiest u voor een hout beton schutting? Bekijk dan hier de prijzen voor hout beton schutting inclusief plaatsing, vink uw keuzes aan en vraag direct een offerte aan! 

Hoe werkt een schutting laten plaatsen?

U kunt via de knop op deze pagina via e-mail een offerte opvragen voor het plaatsen van een schutting. Graag ontvangen wij zoveel mogelijk informatie van u over de gewenste schutting. Denk aan het soort schutting, de afmeting die u nodig heeft en uw woonplaats. Een foto van de plek waar u de schutting wilt laten plaatsen is voor ons ook handig. Zo kunnen wij een passende offerte voor u maken. 

 Offerte aanvragen


Vergeet ook niet uw adresgegevens en telefoonnummer te vermelden. Wij kunnen dan snel contact met u opnemen als er nog vragen zijn. De offerte voor schutting plaatsen ontvangt u binnen enkele dagen per e-mail. 

Kosten schutting plaatsen

Op tuinafscheiding.nl vindt u tuinafscheidingen voor scherpe prijzen en ook een schutting plaatsen doen wij voor een scherp tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u binnen enkele dagen een offerte via e-mail.

Voorbeelden schutting laten plaatsen

Veel van onze klanten hebben ons al hun schutting laten plaatsen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. 

Voorbeelden hout beton schuttingen

 

Offerte aanvragen

Wilt u graag eerst meer weten over zelf een schutting plaatsen? Bekijk dan onze tips en uitleg over een schutting plaatsen.