• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Balkonschermen

Lekker genieten op uw balkon, maar dan met privacy? Kies dan voor een van onze mooie balkonschermen of balkondoeken. Wij hebben altijd een balkonscherm of balkondoek dat past bij uw stijl. Hieronder vindt u ons complete assortiment. Overigens zijn de balkonschermen ook heel geschikt om als terrasscherm te gebruiken.

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kunststof balkonschermen

De balkonschermen van kunststof zijn zeer duurzaam. Heeft u houten tuinmeubelen op uw balkon, dan zijn de balkonschermen in de natuurlijke kleuren bamboe of teak mooi. Houdt u van een meer moderne stijl, dan is dit kunststof scherm ook verkrijgbaar in antraciet.

De kunststof balkonschermen zijn ook te gebruiken als terrasscherm. U heeft dan wel een hek nodig om het scherm aan vast te maken.

Balkondoeken

Houdt u van een watmeer natuurlijke uitstraling, dan zijn de balkondoeken heel geschikt. Deze doeken zijn dicht geweven en daardoor ook zichtdicht. Ook de balkondoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals warme bruintinten, maar ook in een modernere diepzwarte kleur. Het materiaal heeft een UV-werende behandeling gehad, waardoor de kleur beschermd wordt.

Natuurlijk balkonscherm

Wilt u echt de sfeer van een tuin creëren op uw balkon? Wat dacht u van mooie plantenbakken met klimop? Deze kant en klare bakken met groen zijn de natuurlijke balkonschermen die u het gevoel geven dat u in een tuin zit. Deze balkonschermen zijn niet meteen honderd procent zichtdicht, maar de planten zorgen ervoor dat dit snel verandert. Bovendien is de klimop (hedera) een groenblijvende plant, dus ook in de winter kunt u rekenen op privacy.

De plantenbakken zijn ook handig als terrasscherm. U kunt deze direct plaatsen en ook gemakkelijk weer verplaatsen als dat nodig is.

U ziet het: er is volop keuze in stijlen en kleuren. U kunt de balkonschermen en balkondoeken eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Handig, want u kunt dan direct aan de slag met het creëren van privacy op uw balkon!