• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Lamellen schutting grijs composiet

Een lichte, moderne lamellen schutting die geen onderhoud nodig heeft: dat is de Duofuse composiet lamellen schutting in Stone Grey. De lamellen geven de schutting een fijne structuur en de strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling. U vindt hier alle onderdelen voor een composiet schutting, zoals lamellen rabatdelen en kant en klare lamellen tuinschermen. Maar ook de bijpassende palen, u-profielen en afdekkapjes kunt u hier bestellen.

Naast Stone Grey is de Duofuse lamellen schutting ook verkrijgbaar in de warme kleur Tropical Brown en het donkere Graphite Black.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lichte, duurzame schutting

De lichte grijze kleur maakt dat uw tuin groter lijkt. Deze schutting is zeer duurzaam door het materiaal composiet: een combinatie van hout- en kunststofvezel. De houtvezel heeft het een natuurlijke uitstraling maar door de kunststofvezel is het ook onderhoudsvrij.

Het schuttingsysteem bestaat uit palen waar speciale profielen op bevestigd worden. De planken met lamellenstructuur kunt u eenvoudig in deze profielen schuiven. Tot acht weken na de plaatsing kan de kleur van het composiet heel iets veranderen. Daarna is het materiaal echter kleurvast voor de rest van de levensduur.