• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Zwarte composiet schutting met betonpalen

Een zeer duurzame composiet schutting in de stoere kleur Graphite Black. De donkere betonpalen combineren mooi met het zwart van de planken en benadrukken zo de robuuste uitstraling. De palen zijn massief en daardoor zwaarder dan de holle composiet palen. De composiet planken hebben een stalen kern tegen kromtrekken. De combinatie van deze planken en de betonnen palen zorgt dan ook voor een zeer sterke tuinafscheiding. U vindt hiet alle materialen om een zwarte composiet beton schutting neer te zetten. 

Wij raden u aan om de betonpalen te verstevigen met snelbeton voor extra stevigheid. De composiet schutting met betonpalen is ook verkrijgbaar met Duofuse planken in Tropical Brown en Stone Grey.

De planken worden gemonteerd met een zogenaamd tand- en groefsysteem. Hierdoor vallen de planken in elkaar en sluiten mooi op elkaar aan. Dit zorgt voor een tuinafscheiding met een strakke afwerking. De composiet planken kunt u eenvoudig in de sleuven van de betonpalen schuiven, hiervoor heeft u geen extra bevestigingsmateriaal nodig. 

Het materiaal composiet is onderhoudsvrij en zeer duurzaam zodat u lang kunt genieten van uw tuinafscheiding. Composiet is een combinatie van hout- en kunststofvezel wat zorgt voor een zeer hard materiaal. Anders dan hout zal dit dan ook niet splinteren of rotten. Als de planken erg vuil zijn, kunt u deze eenvoudig schoonmaken met water.