• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Schutting bruine composiet rabatdelen

Een mooie schutting van Duofuse composiet planken in een warme bruine kleur: Tropical Brown. Het tand- en groefsysteem zorgt ervoor dat u de schutting eenvoudig zelf kunt opbouwen. U vindt hier de Duofuse rabatdelen planken in verschillende lengtes, maar ook alle andere materialen om een mooie Duofuse schutting neer te zetten. Onder meer de bijgehorende u-profielen, Duofuse composiet palen en afdekkapjes voor de palen waarmee u de schutting mooi kunt afwerken. Wilt u toch liever in één keer een schutting plaatsen, kies dan voor de kant en klare Duofuse tuinschermen.

De Duofuse schutting van composiet planken is ook verkrijgbaar in Graphite Black en Stone Grey.

22 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Opbouwen Duofuse schutting

Voor een Duofuse schutting in Tropical Brown plaatst u tussen de bruine composiet palen komen speciale u-profielen. Hierin schuift u de composiet planken één voor één op elkaar. Door het tand- en groefsysteem vallen de planken in elkaar en vormen zo dus een mooie strakke tuinafscheiding.

De schuttingplanken zijn gemaakt van composiet: een combinatie van hout en kunststof die ervoor zorgt dat u uw tuinafscheiding niet hoeft te onderhouden. De planken zijn ook versterkt met een stalen kern tegen kromtrekken. Als de composiet planken erg vuil zijn is, kunt u dit eenvoudig schoonmaken met water. Na plaatsing kan de kleur binnen acht weken nog heel iets veranderen, maar daarna is het materiaal voor de rest van de levensduur kleurvast.