• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Schutting zwarte composiet rabatdelen

Met Duofuse composiet planken in de kleur Graphite Black krijgt u een mooie strakke schutting die nagenoeg onderhoudsvrij is. Met het tand- en groefsysteem bouwt u de schutting eenvoudig zelf op. Hieronder vindt u het hele assortiment met daarin ook de benodigde profielen, Duofuse palen en speciale afdekkapjes om de palen mee af te werken. De Duofuse schutting composiet planken is ook verkrijgbaar in de kleuren Tropical Brown en Stone Grey.

Duofuse schutting opbouwen

Speciale u-profielen tussen de palen zorgen voor een stabiele constructie, waar u de zwarte composiet planken in kunt schuiven. Het tand- en groefsysteem zorgt ervoor dat de zwarte composiet planken netjes in elkaar vallen en zo een mooi geheel vormen voor een tuinafscheiding met strakke uitstraling. 

Het composiet zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor een onderhoudsvrije tuinafscheiding. Door de combinatie van hout en kunststof is het materiaal uiterst sterk en duurzaam. Een uitstekend alternatief voor hardhout. De Duofuse composiet planken zijn ook versterkt met een stalen kern tegen kromtrekken.

De kleur van de composiet planken kan tot acht weken na plaatsing nog heel iets veranderen, daarna is het materiaal echter voor de rest van de levensduur kleurvast.