• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Rabatdelen composiet & aluminium Woodvision

De systeem schutting is een prachtige, robuuste aanvulling op uw tuin. Het rabatsysteem is verkrijgbaar als modulair systeem met planken van hout (blokhutplanken systeem) maar nu ook in de varianten: volledige aluminium en de combinatie kunststof (composiet, HKC, HPC, WPC) met aluminium.
Het aluminium is op milieuvriendelijke wijze uit erts gewonnen en voorbehandeld zonder gebruik van milieuvervuilende middelen.

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
Een rabatschutting van aluminium en of composiet/polycarbonaat is onderhouds- en splinter vrij en daarmee zowel geschikt voor de particuliere tuin als voor uw kantoortuin.

Bij tuinafscheiding.nl kunt u de verschillende combinaties vinden, geschikt voor een schutting van 180 cm hoog. Met deze erfafscheiding kunt u een rechte afscheiding creëren.

 

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.