• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Rabatdelen hardhout

Dit rabat tuinscherm is gemaakt van hardhout (bankirai), waardoor uw rabatsysteem schutting een levensduur heeft die ligt tussen de 20-25 jaar

Onlangs hebben we een mooie rabat schutting mogen leveren van hardhouten schutting rabatdelen.


Deze schutting met rabatdelen van tuinafscheiding.nl is verkrijgbaar in een geïmpregneerde en hardhouten variant. Deze schuttingvariant wordt ook wel rabatsysteem of blokhutplanken systeem genoemd.

13 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
Het idee om in een erfafscheiding te werken met rabatdelen is afkomstig van de planken die worden gebruikt om blokhutten te maken. Met de rabatdelen maakt u op eenvoudige wijze met behulp van losse, eenvoudig in elkaar te zetten onderdelen, een massief houten zelfbouw tuinscherm.

Door de sleuf in de palen schuift u de rabat delen er gemakkelijk in. U kunt met rabat planken een rechte afscheiding creëren maar ook een schutting met niveauverschillen is mogelijk.

Daarnaast is deze afrastering ook goed te combineren met andere typen plankenschermen of kunststof tuinschermen zoals geïmpregneerde of hardhouten tuinschermen. Met behulp van een afdeklat kunt u het hekwerk zeer verzorgd afwerken.