• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0
Rabat schuttingen met composiet

Rabat schuttingen met composiet

Een schutting waar u alleen nog maar van hoeft te genieten, dat klinkt ideaal toch? En het goede nieuws is dat het ook kan! Namelijk met onze Velufence rabat schuttingen van composiet planken en aluminium palen. Sterk, duurzaam én onderhoudsvrij.

14 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Een rabat schutting heeft een aantal voordelen. De rabatdelen of planken vallen in elkaar waardoor er geen doorkijk mogelijk is. U heeft dus direct privacy in uw tuin! Tegelijkertijd geven de horizontale planken de tuinafscheiding een fraaie, strakke uitstraling. Bovendien zorgen horizontale lijnen ervoor dat uw tuin groter lijkt.

Composiet rabatdelen

Naast dat composiet rabatdelen duurzaam zijn, is het grote voordeel ook dat het onderhoudsvrij materiaal is. Houten tuinschermen vergrijzen door weersinvloeden en om dit te voorkomen is het vaak nodig om aan de slag te gaan met verf of beits. Dat is bij composiet niet aan de orde. Het is een sterk materiaal dat na plaatsing in enkele weken licht kan verkleuren, maar daarna is het kleurvast voor de rest van de levensduur. En onderhoud is daarom dus ook niet nodig. Het enige wat u kunt doen is de rabat schutting met wat water schoonmaken als deze er wat vies uitziet.

Composiet rabat schutting of hout?

Twijfelt u tussen een rabat schutting van composiet of hout vanwege de uitstraling? Niet nodig! Wij hebben ook composiet rabat schuttingen met houtnerf in ons assortiment. Zo heeft u de voordelen van onderhoudsvrij composiet, maar ook de natuurgetrouwe uitstraling van echt hout. En er is keuze uit verschillende kleuren, waardoor u kunt kiezen voor een ‘houten’ schutting die helemaal bij uw stijl past. Bijvoorbeeld in natuurgetrouw bruin of juist modern grijs.

Velufence composiet rabat schuttingen

Ons assortiment Velufence rabat schuttingen hebben een lange levensduur. Dat komt door het composiet, wat een duurzaam materiaal is. Maar ook door de combinatie met aluminium palen. Hiermee zet u een stevige en sterke schutting neer waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt de combinatie van composiet en aluminium veel soorten schuttingen mogelijk. Van zeer modern door de combinatie van grijze planken en antraciet aluminium palen. Maar ook een schutting met moderne touch door natuurgetrouwe composiet rabatdelen met houtnerf en aluminium schuttingpalen. En wilt u echt iets bijzonders? Dan is de combinatie met zilverkleurige aluminiumpalen iets voor u! Dit maakt van uw schutting een echt blikvanger.

Wilt u meer weten over onze rabat schuttingen van composiet en aluminium? Stel uw vragen gerust, wij helpen u graag. U vindt onze contactgegevens hier.