• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0
Steenkorven

Steenkorven

Een stoere en natuurlijke tuinafscheiding: die creëert u met steenkorven. Deze korven worden gevuld met natuursteen en krijgen zo een robuuste uitstraling. U kunt kiezen voor een schutting van steenkorven, maar ook voor een tuinhaard of vuurschaal. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

19 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Met steenkorven en natuursteen haalt u echt iets bijzonders in de tuin. Het zorgt bijvoorbeeld voor een stoere en robuuste schutting. U kunt bij Tuinafscheiding.nl een schutting met korven en natuursteen per meter bestellen. Maar het is ook mogelijk om het gaas, natuursteen en de andere benodigdheden los te bestellen.

Schanskorven

Steenkorven worden ook wel schanskorven genoemd. Het zijn elementen van stevig gaat die gevuld kunnen worden met stenen. Hierdoor heeft het een moderne en stoere uitstraling. Wilt u graag contrast in de tuin? Dan kunt u ook houten schuttingen afwisselen met schanskorven. Maar ook de combinatie met groene beplanting levert een fraai contrast op.

Steenkorven kopen

U kunt bij ons losse steenkorven kopen en natuursteen om de korven mee te vullen. Er zijn diverse kleuren steenvulling mogelijk. Bijvoorbeeld modern grijs of zwart en warm geel of bruin. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw steenkorf elementen. Bovendien kunt u zelf bepalen wat u maakt met de steenkorven. Bijvoorbeeld een decoratief laag muurtje in de tuin of een mooie plantenzuil.

In ons assortiment vindt u ook andere producten van steenkorven, zoals een tuinhaard met barbecue en een tuinbank. Ook hiervan kunt u zelf de natuursteenvulling kiezen, zodat dit helemaal bij uw tuin past.

Schutting met steenkorven plaatsen

Wilt u graag een schutting met steenkorven plaatsen, dan heeft u korven nodig en natuursteen om deze mee te vullen. Daarnaast zijn stevige palen erg belangrijk. Wilt u graag een mooi contrast dan kunt u kiezen voor hardhouten palen. Deze hebben een warme kleur die mooi afsteekt tegen de koude kleur van staal en steen. Wij raden u wel aan om in dit geval hardhouten palen met een kopmaat van 8,8 x 8,8 cm of groter te gebruiken.

U kunt ook kiezen voor het plaatsen van de steenkorven met betonnen schuttingpalen. Dit geeft meer stevigheid en de kleur past goed bij het staal en de stenen vulling.