• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Tuindeur douglas hout

Zoekt u een mooie tuindeur die past bij uw tuinafscheiding van Douglas hout, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben tuindeuren met een stalen frame en smalle of brede Douglas planken .Maar ook tuindeuren met Zweeds rabat van Douglas hout. De rabatdeuren kunt u bovendien ook in zwart, antraciet, grijs of wit bestellen.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Tuindeur Douglas hout

De tuindeur met stalen frame, ook wel Solide genoemd, is een stevige deur met mooie Douglas planken. Wij hebben deze Solide deuren met smalle fijnbezaagde planken van 15 cm breed of bredere fijnbezaagde planken van 20 cm breed. Deze planken zijn nog iets ruw. Wilt u liever een tuindeur met glad Douglas hout, dan kunt u kiezen voor de Solide tuindeur met geschaafde Douglas planken.

Tuindeur Zweeds rabat Douglas hout

Naast de tuindeuren met een stalen frame, hebben wij Zweedse rabat tuindeuren die prachtig passen bij schuttingen of wanden van Zweeds rabat. Deze deuren kunnen wij leveren in blank en geïmpregneerd hout, maar ook in de kleuren zwart, antraciet, grijs en wit.

Bij tuinafscheiding.nl maken we de Douglas tuindeuren allemaal in eigen beheer en zo kunnen wij u de beste kwaliteit leveren.

Wilt u zelf uw Douglas tuindeur maken? Bekijk dan ons ruime assortiment Douglas hout.

Lees ook ons blog over zelf een tuindeur of tuinpoort maken.